Primele caracteristici ale lui Galaxy Note 9 au apărut pe benchmark

1530

După lansarea lui Samsung Galaxy S9, pe o platformă de testare benchmark au apărut primele caracteristici ale viitorului Galaxy Note 9. Este clar că Samsung își îndreaptă acum atenția spre pregătirea noului smartphone emblematic dar, acesta va fi lansat doar în a doua jumătate a acestui an. Galaxy Note 9 a fost văzut pe un site web de referință, unde a arătat câteva caracteristici pe care este posibil să le vedem la phablet-ul următor.

Un telefon Samsung cu numărul de model SM-N960U a fost reperat pe benchmark, litera „U” înseamnă că acest model va ajunge pe piața americană. Acolo acest viitor smartphone cel mai probabil va fi la bord cu procesorul Snapdragon 845 în loc de Exynos 9810 produs de Samsung.

Primele caracteristici ale lui Note 9 indică un raport de aspect 18,5: 9 Infinity Display și sistemul de operare Android Oreo. La afișajul Infinity Display ne așteptam deja, dat fiind faptul că Samsung a rămas cu acest ecran și la Galaxy S9. Nu știm dacă ecranul de pe acest dispozitiv conține un senzor de amprentă digitală. Scanerul pentru amprentele digitale sub sticlă este foarte probabil pentru Note 9, cel puțin conform analiștilor KGI. Vom vedea.

În timp ce Samsung Galaxy S8 a fost livrat cu Android 7.0 Nougat, Galaxy Note 8 a venit cu Android 7.1. Chiar dacă dispozitivul a fost testat cu Android 8.0 Oreo la bord, probabil că atunci când Note 9 va fi livrat în a doua jumătate a acestui an, va rula Android 8.1. Oreo.

Până la sfârșitul anului 2016, au fost vândute peste 430 milioane de smartphone-uri, 81,7% cu sistemul de operare Android, 17,9% cu iOS, 0,3% Windows 10 Mobile și alte sisteme de operare 0,1%. Sistemul Android este mai popular decât Windows. Prin utilizarea smartphone-urilor (chiar și fără tablete), Android depășește numărul de utilizatori de pe desktop.

Spectaculos în această apariție este că acesta e primul semn de viață de la următorul Galaxy Note. Ne așteptăm ca dispozitivul să fie în mare măsură comparabil cu Galaxy S9+, inclusiv cu procesorul rapid și camera îmbunătățită. Momentan nu sunt alte informații despre caracteristicile și specificațiile lui Note 9, însă ne putem aștepta ca telefonul să prezinte mai multe îmbunătățiri dar și să aibă încorporate unele noutăți cum ar fi tehnologia video Super Slow Motion, pe care Samsung a introdus-o cu Galaxy S9.

Acesta este doar începutul, dar cu siguranță vom auzi mult mai multe despre caracteristicile lui Galaxy Note 9 în zvonuri, „informații sigure” și scurgeri în următoarele luni. Este foarte probabil că vom auzi în curând zvonuri despre lansarea lui Samsung Galaxy Note 9 înainte de termen. Astfel de zvonuri apar în fiecare an despre noile telefoane emblematice Galaxy S și Galaxy Note astfel încât trebuie avem răbdare până când astfel de informații se vor concretiza. În prezent, este foarte puțin probabil ca Galaxy Note 9 să intre pe piață înainte de a doua jumătate a acestui an.

Până acum, Samsung a lansat toate dispozitivele sale conform unui program destul de previzibil. Galaxy A8 (2018) a intrat pe piață în ianuarie, iar acum puteți cumpăra și pe Galaxy S9. Sunt șanse ca Galaxy Note 9 să fie prezentat în august și lansat la vânzare în septembrie. Ceva este clar Galaxy Note 9 este pe drum.

VIASamMobile
SURSĂGalaxyClub