Acasă Stiri Primele caracteristici ale lui Galaxy Note 9 au apărut pe benchmark

Primele caracteristici ale lui Galaxy Note 9 au apărut pe benchmark

După lansarea lui Samsung Galaxy S9, pe o platformă de testare benchmark au apărut primele caracteristici ale viitorului Galaxy Note 9. Este clar că Samsung își îndreaptă acum atenția spre pregătirea noului smartphone emblematic dar, acesta va fi lansat doar în a doua jumătate a acestui an. Galaxy Note 9 a fost văzut pe un site web de referință, unde a arătat câteva caracteristici pe care este posibil să le vedem la phablet-ul următor.

Un telefon Samsung cu numărul de model SM-N960U a fost reperat pe benchmark, litera „U” înseamnă că acest model va ajunge pe piața americană. Acolo acest viitor smartphone cel mai probabil va fi la bord cu procesorul Snapdragon 845 în loc de Exynos 9810 produs de Samsung.

Primele caracteristici ale lui Note 9 indică un raport de aspect 18,5: 9 Infinity Display și sistemul de operare Android Oreo. La afișajul Infinity Display ne așteptam deja, dat fiind faptul că Samsung a rămas cu acest ecran și la Galaxy S9. Nu știm dacă ecranul de pe acest dispozitiv conține un senzor de amprentă digitală. Scanerul pentru amprentele digitale sub sticlă este foarte probabil pentru Note 9, cel puțin conform analiștilor KGI. Vom vedea.

În timp ce Samsung Galaxy S8 a fost livrat cu Android 7.0 Nougat, Galaxy Note 8 a venit cu Android 7.1. Chiar dacă dispozitivul a fost testat cu Android 8.0 Oreo la bord, probabil că atunci când Note 9 va fi livrat în a doua jumătate a acestui an, va rula Android 8.1. Oreo.

Până la sfârșitul anului 2016, au fost vândute peste 430 milioane de smartphone-uri, 81,7% cu sistemul de operare Android, 17,9% cu iOS, 0,3% Windows 10 Mobile și alte sisteme de operare 0,1%. Sistemul Android este mai popular decât Windows. Prin utilizarea smartphone-urilor (chiar și fără tablete), Android depășește numărul de utilizatori de pe desktop.

Spectaculos în această apariție este că acesta e primul semn de viață de la următorul Galaxy Note. Ne așteptăm ca dispozitivul să fie în mare măsură comparabil cu Galaxy S9+, inclusiv cu procesorul rapid și camera îmbunătățită. Momentan nu sunt alte informații despre caracteristicile și specificațiile lui Note 9, însă ne putem aștepta ca telefonul să prezinte mai multe îmbunătățiri dar și să aibă încorporate unele noutăți cum ar fi tehnologia video Super Slow Motion, pe care Samsung a introdus-o cu Galaxy S9.

Acesta este doar începutul, dar cu siguranță vom auzi mult mai multe despre caracteristicile lui Galaxy Note 9 în zvonuri, „informații sigure” și scurgeri în următoarele luni. Este foarte probabil că vom auzi în curând zvonuri despre lansarea lui Samsung Galaxy Note 9 înainte de termen. Astfel de zvonuri apar în fiecare an despre noile telefoane emblematice Galaxy S și Galaxy Note astfel încât trebuie avem răbdare până când astfel de informații se vor concretiza. În prezent, este foarte puțin probabil ca Galaxy Note 9 să intre pe piață înainte de a doua jumătate a acestui an.

Până acum, Samsung a lansat toate dispozitivele sale conform unui program destul de previzibil. Galaxy A8 (2018) a intrat pe piață în ianuarie, iar acum puteți cumpăra și pe Galaxy S9. Sunt șanse ca Galaxy Note 9 să fie prezentat în august și lansat la vânzare în septembrie. Ceva este clar Galaxy Note 9 este pe drum.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...