Acasă Stiri Caracteristicile S Pen-ului de pe Galaxy Note 9 au fost dezvăluite

Caracteristicile S Pen-ului de pe Galaxy Note 9 au fost dezvăluite

Caracteristicile stylusului S Pen care va însoți pe Galaxy Note 9 au fost dezvăluite prin intermediul firmware-ului tabletei Galaxy Tab S4. Samsung va lansa anul acesta nu unul, ci două dispozitive S Pen – unul aflat pe Galaxy Note 9 și unul cu Galaxy Tab S4.

Deoarece ambele dispozitive Samsung se apropie cu pași repezi de lansare, moara zvonurilor macină permanent în ultimele săptămâni și luni, dezvăluind noi informații interesante despre design, specificații și presupuse noi caracteristici. Curios, S Pen-ul aflat pe Galaxy Note 9 pare să vină cu una dintre cele mai mari actualizări, iar tableta Galaxy Tab S4 prin aspectul și dotarea sa, are și ea de a face cu stylusul Samsung.

Recent, am auzit zvonuri că noul stylus Samsung va fi activat cu Bluetooth și capabil de o mulțime de trucuri noi. Chiar au fost multe speculații despre unele dintre noile funcții S Pen, iar după ce a fost lansată o versiune de firmware pentru Samsung Galaxy Tab S4 (și ulterior retrasă), putem confirma câteva dintre caracteristicile stiloului atât pentru Note 9, cât și pentru noua tabletă așteptată de la Samsung.

După ce au încercat o versiune a aplicației AirCommand de la Samsung (versiunea 3.0), cei de la XDA Developers au descoperit un număr de noi caracteristici pentru S Pen care vin cu stylusul aflat pe Galaxy Tab S4, cel care probabil, va debuta, de asemenea cu Galaxy Note 9. Așa cum se așteptă de la un dispozitiv compatibil Bluetooth, multe dintre noile caracteristici permit S Pen-ului să interacționeze de la distanță cu dispozitivul gazdă.

XDA Developers este o comunitate de dezvoltare a software-ului mobil cu peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial, a fost lansată la 20 decembrie 2002. Deși discuțiile se axează în principal pe Android, membrii discută și despre multe alte sisteme de operare și subiecte de dezvoltare mobilă.

Iată un rezumat al ceea ce XDA Developers a descoperit în aplicație:

  • Controlați muzica cu pixul S Pen. La asta ne-am așteptat. Încă nu știm cum va funcționa exact, dar presupunem că apăsarea butonului aflat pe S Pen o dată va servi ca pauză, în timp ce o apăsare de două ori în succesiune rapidă ar trece la următoarea melodie.
  • Utilizați S Pen pentru a regla diafragma aparatului foto de la distanță. Aceasta este o altă caracteristică la care ne-am așteptat și ar putea fi utilă dacă faceți fotografii de grup și telefonul este sprijinit undeva la o oarecare distanță.
  • Deblocați de la distanță Note 9 cu Pen-ul aflat în afara telefonului. Acest lucru vă poate salva câteva mișcări.
  • Extinderea integrării AirCommand. Cu alte cuvinte, mai multe aplicații vor avea suport pentru caracteristicile S Pen unice (sau cel puțin comenzile rapide) care ar trebui să fie accesibile din meniul AirCommand și să se schimbe pe bază de aplicație.
  • Apăsați și țineți apăsat butonul aflat pe stilou pentru a deschide orice aplicație sau caracteristică S Pen.
  • Stabiliți acțiuni ale S Pen-ului printr-o singură sau dublă apăsare.

Phabletul Note 9 și tableta Tab S4 sunt așteptate să prezinte un stilou identic. A fost cazul cu telefoanele Note și tabletele Galaxy în trecut. Acum, este foarte probabil ca multe, dacă nu toate caracteristicile care au fost descoperite în firmware-ul scurs pentru S Pen-ul tabletei S4 să fie, de asemenea, disponibile pe Note 9.

Stiri

Cum să schimbați curelele pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Seria Galaxy Watch 4 a fost lansată de puțin peste o lună de Samsung. În acest scurt timp Samsung Galaxy Watch 4...

Galaxy Buds 2 primește o nouă actualizare, nu trebuie ratată!

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost lansat la Galaxy Unpacked din august alături de Galaxy Z Fold 3,...

Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru...

Samsung Galaxy M22, fratele geamăn a lui Galaxy A22, este oficial în Europa

Samsung Galaxy M22 este oficial în Germania, la aproximativ patru luni de la prima apariție. Apartenența sa la gama Galaxy M sugerează...

Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru...

Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la...

Samsung Galaxy S21 FE cu Exynos 2100 confirmat de Google Play Console

Viitorul flagship ieftin Samsung Galaxy S21 FE, a apărut pe Google Play Console. Listarea a confirmat câteva detalii cheie despre telefon, în...