5 ani vs 3 luni – cardurile de memorie Samsung Pro Endurance

984

La fel ca orice alt dispozitiv electronic, cardurile de memorie au și ele un anumit ciclu de viață – unul care, din păcate, se poate termina în momentele cele mai inoportune. Dispozitivele care înregistrează în mod constant imagini, cum ar fi camerele de supraveghere, necesită o cartelă de memorie capabilă să gestioneze cele mai grele sarcini de lucru. Imaginați-vă doar dacă, de exemplu, cartela de memorie dintr-un smartphone Samsung sau din aparatul foto sau de oriunde din alt loc, a oprit înregistrarea atunci când aveți nevoie cel mai mult de ea.

Utilizarea constantă, poate deteriora speranța de viață a unei cartele de memorie cu până la trei luni. În anumite circumstanțe, înregistrările aparatelor care le folosim cel mai mult, cum ar fi camerele de filmare și camerele de supraveghere, pot fi absolut cruciale. Prin urmare, este important să verificăm în mod regulat sănătatea cardurilor de memorie a acestor dispozitive și să le înlocuim atunci când este necesar pentru a preveni erorile potențiale și pierderea de date importante, mai ales de pe camerele de supraveghere.

Cardurile de memorie PRO Endurance de la Samsung au fost special concepute pentru a face față sarcinilor de lucru riguroase ale acestor dispozitive, oferind până la 43.800 ore video Full HD (cinci ani), pentru cardurile cu o memorie de 128 GB. Modelele de 64 GB oferă până la 26.280 de ore (trei ani); modelele de 32 GB oferă până la 17.520 ore video Full HD.

Fiecare card de memorie beneficiază de tehnologii avansate Samsung, inclusiv MLC V-NAND precum și un controler exclusiv și firmware, pentru a oferi cel mai înalt nivel de rezistență din industrie. Acest lucru permite utilizatorilor să înregistreze ore întregi Full HD și 4K video – la viteze de citire și scriere succesive de 100MB / s și respectiv 30MB / s – fără teama de pierderi de date.

Celsius se referă la scara de temperatură Celsius. Denumirea „Celsius” vine de la numele astronomului suedez Anders Celsius, care a propus primul această scară cu doi ani înainte de moartea sa. Cu excepția Statelor Unite ale Americii, Bahamas, Belize și Palau scara Celsius este folosită în toate țările lumii.

Fiecare card de memorie este construit pentru a rezista diferitelor tipurilor de medii la care sunt expuse în mod obișnuit dispozitivele de înregistrare, ceea ce înseamnă că acestea nu sunt numai impermeabile, ci sunt proiectate să funcționeze fără probleme la temperaturi cuprinse între minus 25 și +85° Celsius. Acestea sunt, de asemenea, construite pentru a proteja datele de efectele razelor X și câmpurilor magnetice, mai ales în cazul când călătoriți foarte mult și treceți prin controale pe diferite aeroporturi.

Cardurile de memorie sunt rezistente la apă cu certificarea: IEC 60529 și IPX7; sunt rezistente la temperatură: de la -25° C la +85° C; au rezistență la câmp magnetic: până la 15.000 gauss (egal cu un aparat RMN) și rezistență la raze X: până la 50 Roentgen (rezistă la dispozitivele cu raze X de la aeroport).

SURSĂSamsung News