Noi modele de căști wireless AKG sunt acum disponibile în Rusia

1372

Samsung anunță începerea vânzărilor de căști wireless de la subsidiara AKG, în Rusia. Noile produse includ căștile AKG Y100 și Y500 Wireless, N200 Wireless și modelul pilot N700NC Wireless de dimensiuni mari. Ideale pentru a asculta muzică independent, la un smartphone, tabletă sau un televizor, căștile AKG HARMAN acum filială a Samsung Electronic, duc sunetul la nivel de artă.

AKG N700NC Wireless. Noul model AKG N700NC de dimensiuni mari are ultimele tehnologii AKG în domeniul sunetului, confortului și designului. O caracteristică distinctă a căștilor este sistemul de reducere a zgomotului (Adaptive Noise Canceling). Căștile sunt ideale pentru ascultarea confortabilă a muzicii în călătorii mai lungi, în medii urbane și deplasări regulate.

AKG N700NC Wireless a câștigat premiul EISA NOISE-CANCELLING, pentru cele mai recente evoluții în domeniul sunetului. Căștile pe urechi sunt pliabile și balamalele se rotesc la 90° pentru a completa designul ergonomic al dispozitivului. Kit-ul include de asemenea un cablu detașabil cu telecomandă cu un buton, cu microfon încorporat, care vă permite să utilizați căștile fără conectare prin Bluetooth. În plus, prin apăsarea unui singur buton, utilizatorul poate activa modul Ambient Aware pentru a răspunde la o întrebare sau pentru a auzi un anunț important, apoi pentru a reveni la muzică. Căștile încorporate au o baterie care durează până la 23 de ore de ascultare continuă a muzicii.

Calitate foarte bună a sunetului de la AKG

AKG Y100 Wireless. Căștile AKG Y100 Wireless au o combinație de calitate a sunetului și un factor de formă confortabil, excelente pentru utilizarea de zi cu zi. Datorită benzii confortabile ergonomice din material moale și flexibil se adaptează la forma gâtului utilizatorului. Cu tehnologia Ambient Aware pentru ajustarea nivelului sonor al mediului, AKG Y100 Wireless sunt fiabile pentru orice mediu. Căștile suportă codecul AAC pentru reproducerea uimitoare a sunetului. Bateria dispozitivului oferă o durată de viață de până la 8 ore. Cu toate acestea, dacă este necesar, căștile pot fi încărcate rapid: doar 15 minute vor fi suficiente pentru o oră de ascultare a muzicii preferate.

Marca AKG de la HARMAN a fost înființată în Austria în 1947. Printre fanii produselor se numără artiști precum Frank Sinatra, Eric Clapton, Stevie Wonder, Aerosmith, Rolling Stones și alții. AKG a primit premiul GRAMMY în 2010. În martie 2017, HARMAN a devenit o filială a Samsung Electronics.

AKG Y500 Wireless. Căștile AKG Y500 Wireless funcționeze fără reîncărcare timp de până la 33 de ore. Datorită funcției redare/pauză automată, care întrerupe redarea când se scoate căștile, bateria consumă mai puțin. La fel ca modelul Y100 Wireless, acest model suporta tehnologia Ambient Aware, care vă permite să auziți lumea din jurul dvs. fără a scoate căștile. Acest lucru asigură securitatea într-un mediu în care utilizatorul trebuie să fie conștient de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Ideale pentru a asculta muzică independent sau de la un smartphone Samsung.

AKG N200 Wireless cu materiale premium și o baterie puternică

AKG N200 Wireless. Modelul AKG N200 Wireless, are sunetul excelent și calitatea fiabilă, caracteristică tuturor produselor audio AKG de la HARMAN. Proiectate cu spatele semi-închis, pentru a asigura o acustică superioară, căștile N200 oferă o experiență de sunet de referință. Căștile AKG N200 în urechi, se disting prin materiale premium cum ar fi cablul de țesătură durabil, carcasa metalică rafinată și accentele modelate. Căștile suportă codec-uri aptX și AAC pentru formate audio premium și sunt de asemenea echipate cu o baterie puternică. Cu o durată de viață de 8 ore și o încărcare de 10 minute pentru o baterie ce ține 1 oră, sunt echipate cu o telecomandă universală și microfon cu 3 butoane pentru apeluri ușoare și gestionarea muzicii pentru confort sporit.