Acasă Stiri Iată cât ar putea costa telefoanele din seria Samsung Galaxy S21!

Iată cât ar putea costa telefoanele din seria Samsung Galaxy S21!

Seria Galaxy S20 este extraordinară dar a și fost foarte scumpă când a fost lansată în martie. Acest lucru a dus la o mulțime de critici din partea clienților din întreaga lume. Drept răspuns, Samsung se pregătește să scadă prețurile pentru anumite modele din seria Samsung Galaxy S21, modelele mai mici. Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea fi mai scump decât Galaxy S20 Ultra.

Prietenii noștri de la GalaxyClub au obținut informații despre prețuri pentru întreaga serie Galaxy S21 în Europa. Aici, pe lângă prețurile din Europa, estimăm și pe cele din UK și Statele Unite. Prețurile provin dintr-o sursă care a fost fiabilă în trecut, dar rețineți că prețurile oficiale ar putea varia în funcție de piață din cauza diferitelor cote locale de TVA.

Cât va costa seria Samsung Galaxy S21 în Europa

  • Samsung Galaxy S21 – 879€
  • Samsung Galaxy S21+ – 1.079€
  • Samsung Galaxy S21 Ultra – 1.399€

Aceste prețuri sunt pentru modelele de bază cu stocare de 128GB, conform Phone Arena. Cât vor costa variantele de 256GB rămâne de văzut, deși Samsung percepe de obicei 100 de euro suplimentar pentru dublul spațiului de stocare. Se spune că este pe drum și o versiune mai costisitoare de 512GB pentru Galaxy S21 Ultra.

Ultra este un element de compunere cu sensul de „peste măsură de”, „foarte”, „extrem de” „dincolo de”. Ultra se pune la un produs pentru scoate în evidență superioritatea acestui față de orice altceva similar de pe piață.

Când vine vorba de compararea acestor prețuri cu dispozitivele anterioare, veți fi încântați să știți că atât Galaxy S21, cât și Galaxy S21+ sunt mai ieftine decât predecesorii lor. Galaxy S20 a fost vândut cu prețul de 999 euro la lansare, ceea ce echivalează cu 120€.

Galaxy S20+, pe de altă parte, era disponibil la 1.099€, ceea ce înseamnă cu aproximativ 20€ mai mult decât Galaxy S21. Desigur, această mică diferență poate dispărea pe unele piețe din cauza diferențelor de TVA.

Galaxy S20 Ultra a fost disponibil cu 1.349 € la lansare, iar Galaxy Note 20 Ultra a aterizat cu 1.299€. O scădere suplimentară a prețului a fost zvonită la un moment dat pentru Galaxy S21 Ultra, dar acest lucru nu pare să se întâmple în Europa. În schimb, se pare că o creștere a prețului de 50 euro este prevăzută.

Prețurile seriei Samsung Galaxy S21 în SUA

Prețurile oficiale din SUA ar trebui să apară în următoarele săptămâni. Totuși informațiile despre prețurile europene pun sub semnul întrebării zvonurile recente despre reduceri masive de prețuri pentru seria Samsung Galaxy S21.

În cazul în care prețurile europene enumerate mai sus sunt corecte și ne raportăm la lansările recente ale companiei, seria Samsung Galaxy S21 ar putea avea prețurile după cum urmează în Statele Unite:

  • Samsung Galaxy S21 – 899 dolari
  • Samsung Galaxy S21+ – 1.099 dolari
  • Samsung Galaxy S21 Ultra – 1.299 dolari

Aceste prețuri sunt momentan doar estimative. Sunt șanse ca Samsung să ofere reduceri de preț de 100$ pe întreaga gamă Galaxy S21. Cu toate acestea, dacă modelele vin cu 256GB de stocare de bază este posibil ca aceste prețuri să fie mai mari.

Prețurile seriei Samsung Galaxy S21 în Marea Britanie

Pe baza a ceea ce am văzut pentru Europa, prețurile la seria Samsung Galaxy S21 din Marea Britanie ar fi următoarele:

  • Samsung Galaxy S21 – 799 GBP
  • Samsung Galaxy S21+ – 999 GBP
  • Samsung Galaxy S21 Ultra – 1.249 GBP

Din nou, aceste prețuri sunt pur estimative. În UK, la fel ca în Europa, probabil modelele Galaxy S21 să fie livrate cu 128GB de stocare. Opțiunea de 256GB ar trebui să fie disponibilă pentru o sumă suplimentară de 100 lire sterline. Opțiunea de 512GB de stocare în lucru pentru Ultra, care ar trebui să coste încă 100 GBP suplimentar.

Stiri

Samsung investește 10 miliarde USD pentru o fabrică de cip-uri în Texas

Samsung este un lider în producția de semiconductori, în mare parte datorită dominației sale pe piața cipurilor de memorie. Compania a investit...

Samsung Galaxy S21 4G în lucru, va fi destinat piețelor fără rețele 5G

Toate modelele seriei S21, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra sunt lansate cu o conectivitate 5G. Acum se pare că...

Samsung Good Lock 2021, noua versiune este deja disponibilă

Nu ar fi începutul anului pentru Samsung fără o nouă versiune Good Lock, iar compania tocmai a actualizat aplicația. Versiunea Samsung Good...

Samsung Galaxy A52 5G tot mai aproape de lansare

După ce a prezentat noile modele emblematice Galaxy S21, acum este timpul ca Samsung să se gândească la restul catalogului. Una dintre...

Samsung Internet 13.2 aduce Smart Protect și integrarea aplicației Setări

În ultimii ani, Samsung Internet a devenit o concurență serioasă pentru Google Chrome. Are mai multe opțiuni de personalizare decât majoritatea browserelor,...

Samsung Galaxy Tab A (2021) de 8,4 inch, o nouă tabletă în lucru

În timp ce Samsung este încă sub influența lansării seriei Galaxy S21, au apărut detalii despre una din viitoarele tablete Galaxy A....

Samsung lucrează la un Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e

Se pare că Samsung lucrează la o nouă tabletă mid-range superioară. Potrivit ultimelor informații aceasta ar putea fi numită Samsung Galaxy Tab...