Acasă Stiri Ce este în cutie? - Samsung Galaxy A7 (2017) (PhoneArena Unboxing)

Ce este în cutie? – Samsung Galaxy A7 (2017) (PhoneArena Unboxing)

Samsung a lansat un trio de telefoane impermeabile cu seria Galaxy A din 2017. Între ele, cel mai mare dintre toate, Samsung Galaxy A7 ține steagul sus și este vârful de lance al gamei A.

Cu un design premium, elegant și puternic cu o durată de funcționare a bateriei incredibilă, sigur va ajunge în preferințele cumpărătorilor.

Știm că sunteți curioși, suntem și noi, este în natura umană curiozitatea, mai ales atunci când comandăm ceva și primim o cutie cu respectivul lucru.

Acum, prin generozitatea prietenilor de la PhoneArena, ne uităm ce conține cutia telefonului Samsung Galaxy A7.

Cutia este înaltă, robustă și compactă, tipică pentru Samsung, și telefonul, precum și accesoriile sale, sunt împachetate strâns și ermetic în interior.

Samsung a acoperit ecranul din sticlă a lui Galaxy A7 cu o folie de protecție, care, în mod natural, trebuie să fie desprinsă mai întâi, sau puteți folosi smartphone-ul până cănd folia se deteriorează și se dezlipește singură.

Suntem siguri că cei mai mulți folosesc telefonul cu folia de protecție până când aceasta se dezlipește singură.

Samsung Galaxy A7, este un telefon destul de mare, cu un display de 5,7 inch, deci asigurați-vă bine atunci când îl luați în mână prima dată, până vă obișnuiți cu dimensiunile sale și îl puteți ține ferm în palmă.

Urmatorul lucru pe care îl vedeți după ce scoateți telefonul din spațiul său unde este cuibărit, sunt pliantele pentru garanție și informațiile pentru utilizarea corectă a aparatului.

Vă sfătuim să le citiți cu atenție chiar dacă credeți că știți toate despre utilizarea unui telefon!

Ambalajul mai găzduiește, de asemenea, suportul pentru ejectorul cartelei SIM.

 SIM (subscriber identification module), Modul de Identificare a Abonatului, este un circuit integrat, care este destinat pentru a stoca în siguranță, identitatea abonatului mobil. Cartela SIM are două parole: un număr personal de identificare (PIN), precum și un cod personal de deblocare (PUK). Primul card SIM a fost dezvoltat în 1991 la Munchen de către firma Giesecke & Devrient. 

Samsung Galaxy A7 vine cu doi ani de garanție.

Putem avea Samsung Galaxy A7 DS, este notat cu DS fiind dual SIM, astfel încât să puteți folosi două cartele SIM, sau de a folosi o cartelă SIM și un card micro-SD pentru a suplimenta cei 32 GB de stocare.

Ce altceva mai avem în cutie? Ei bine, Samsung a ambalat căștile sale OEM EHS64 cu telecomandă pe fir și microfon, un cablu USB-C, și un adaptor de încărcare.

Toate acestea vin în culoarea albă, și contrastează un pic cu versiunea de culoare neagră a lui Galaxy A7.

La apăsarea butonului de pornire, suntem întâmpinați cu logo-ul Galaxy A7, și, după o astfel de primire și câteva setări de ecran cu data și ora, urmează înregistrarea amprentei.

Acum puteți face cunoștință cu interfața Samsung UX.

Ce e în cutie:

  • Samsung Galaxy A7 (2017) modelul SM-A720F / DS (Dual SIM).
  • Manual de utilizare și broșura de garanție.
  • Instrument ejector SIM.
  • Cablu USB-A sau USB-C.
  • Căști auriculare albe Samsung OEM EHS64 cu vârfuri de cauciuc înlocuibile.
  • Încărcător de perete 2A (15w, 9V și 1.67V, sau 5V și 2A)

Samsung Galaxy A7, cu dotări mid-range dar foarte aproape de high-end, cu o carcasă cu ramă de metal, design premium și camere foto față/spate foarte puternice, este un smartphone căruia îi vom acorda prioritate atunci când alegem un telefon.

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...