Acasă Stiri Ce este în cutie? - Samsung Galaxy A7 (2017) (PhoneArena Unboxing)

Ce este în cutie? – Samsung Galaxy A7 (2017) (PhoneArena Unboxing)

Samsung a lansat un trio de telefoane impermeabile cu seria Galaxy A din 2017. Între ele, cel mai mare dintre toate, Samsung Galaxy A7 ține steagul sus și este vârful de lance al gamei A.

Cu un design premium, elegant și puternic cu o durată de funcționare a bateriei incredibilă, sigur va ajunge în preferințele cumpărătorilor.

Știm că sunteți curioși, suntem și noi, este în natura umană curiozitatea, mai ales atunci când comandăm ceva și primim o cutie cu respectivul lucru.

Acum, prin generozitatea prietenilor de la PhoneArena, ne uităm ce conține cutia telefonului Samsung Galaxy A7.

Cutia este înaltă, robustă și compactă, tipică pentru Samsung, și telefonul, precum și accesoriile sale, sunt împachetate strâns și ermetic în interior.

Samsung a acoperit ecranul din sticlă a lui Galaxy A7 cu o folie de protecție, care, în mod natural, trebuie să fie desprinsă mai întâi, sau puteți folosi smartphone-ul până cănd folia se deteriorează și se dezlipește singură.

Suntem siguri că cei mai mulți folosesc telefonul cu folia de protecție până când aceasta se dezlipește singură.

Samsung Galaxy A7, este un telefon destul de mare, cu un display de 5,7 inch, deci asigurați-vă bine atunci când îl luați în mână prima dată, până vă obișnuiți cu dimensiunile sale și îl puteți ține ferm în palmă.

Urmatorul lucru pe care îl vedeți după ce scoateți telefonul din spațiul său unde este cuibărit, sunt pliantele pentru garanție și informațiile pentru utilizarea corectă a aparatului.

Vă sfătuim să le citiți cu atenție chiar dacă credeți că știți toate despre utilizarea unui telefon!

Ambalajul mai găzduiește, de asemenea, suportul pentru ejectorul cartelei SIM.

 SIM (subscriber identification module), Modul de Identificare a Abonatului, este un circuit integrat, care este destinat pentru a stoca în siguranță, identitatea abonatului mobil. Cartela SIM are două parole: un număr personal de identificare (PIN), precum și un cod personal de deblocare (PUK). Primul card SIM a fost dezvoltat în 1991 la Munchen de către firma Giesecke & Devrient. 

Samsung Galaxy A7 vine cu doi ani de garanție.

Putem avea Samsung Galaxy A7 DS, este notat cu DS fiind dual SIM, astfel încât să puteți folosi două cartele SIM, sau de a folosi o cartelă SIM și un card micro-SD pentru a suplimenta cei 32 GB de stocare.

Ce altceva mai avem în cutie? Ei bine, Samsung a ambalat căștile sale OEM EHS64 cu telecomandă pe fir și microfon, un cablu USB-C, și un adaptor de încărcare.

Toate acestea vin în culoarea albă, și contrastează un pic cu versiunea de culoare neagră a lui Galaxy A7.

La apăsarea butonului de pornire, suntem întâmpinați cu logo-ul Galaxy A7, și, după o astfel de primire și câteva setări de ecran cu data și ora, urmează înregistrarea amprentei.

Acum puteți face cunoștință cu interfața Samsung UX.

Ce e în cutie:

  • Samsung Galaxy A7 (2017) modelul SM-A720F / DS (Dual SIM).
  • Manual de utilizare și broșura de garanție.
  • Instrument ejector SIM.
  • Cablu USB-A sau USB-C.
  • Căști auriculare albe Samsung OEM EHS64 cu vârfuri de cauciuc înlocuibile.
  • Încărcător de perete 2A (15w, 9V și 1.67V, sau 5V și 2A)

Samsung Galaxy A7, cu dotări mid-range dar foarte aproape de high-end, cu o carcasă cu ramă de metal, design premium și camere foto față/spate foarte puternice, este un smartphone căruia îi vom acorda prioritate atunci când alegem un telefon.

Stiri

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...

Vânzările de televizoare au crescut în Q3 2020 pe fondul pandemiei

Se așteaptă ca piața mondială de televizoare să se extindă în al treilea trimestru al anului 2020. Informați vine de la compania...

Urmăriți TV gratuit pe telefonul Galaxy cu noua aplicație Samsung TV Plus

Samsung a anunțat că aduce aplicația Samsung TV Plus pe smartphone-urile Galaxy. Este un serviciu care anterior a fost disponibil doar pe...

Samsung Pay: achiziții de mare valoare fără cod PIN în Australia

Samsung este mereu preocupat și de sistemul său de plată Samsung Pay. Acesta este extins permanent și primește noi funcții. Recent compania...

Samsung a lansat monitorul Odyssey G7 T1 Faker Edition în Coreea

Samsung și-a prezentat seria de monitoare de jocuri Odyssey la începutul acestui an la CES 2020. Gama a constat din monitoarele Odyssey...

Samsung a lansat SSD 980 PRO pentru gaming și aplicații high-end

Samsung Electronics a lansat ieri primul SSD PCIe 4.0 NVMe (SSD) al companiei – Samsung SSD 980 PRO. Noul 980 PRO este...