Acasă Stiri Ce știm până acum despre Galaxy Note 9 "Crown"

Ce știm până acum despre Galaxy Note 9 „Crown”

Fără îndoială, Galaxy Note 9 este următorul telefon de înaltă calitate pe care Samsung îl va lansa cândva la jumătatea lunii august într-o altă încercare de a rămâne în continuare la conducere pe piața mondială a telefoanelor. Și din ceea ce auzim, multe zvonuri dar și unele lucruri ce devin pe zi ce trece tot mai sigure, Note 9 este puțin probabil să dezamăgească.

Încep să apară tot mai multe informații, zvonuri și speculații despre viitorul phablet Galaxy Note 9. În baza acestora am făcut un sumar al tuturor știrilor apărute și vă prezentăm tot ce știm până acum despre Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 – Design

Este normal să nu ne așteptăm la o revizuire majoră din partea lui Samsung pentru Note 9 față de Galaxy Note 8. Designul cu Infinity Display, care a fost introdus cu Samsung Galaxy S8 / S8+ anul trecut, este la fel de modern și proaspăt pe măsură ce apare pe tot mai multe telefoane. Momentan nu are nevoie de o reproiectare și probabil că Samsung nu va face nicio modificare la acest superb afișaj.

Credem că Galaxy Note 9 va fi la fel de diferit de Note 8 la fel cum a fost Galaxy S9 / S9+ de Galaxy S8 / S8+! Acum o schimbare importantă pe ici pe colo, va fi pentru a reflecta progresele companiei Samsung. Sigur se va revizui amplasarea scanerului de amprente din spate.

Nu am văzut nici o imagine scursă cu designul lui Note 9, probabil că este prea devreme să ne așteptăm la așa ceva, producția în masă a dispozitivului nu a început încă. Din nou, nu ne așteptăm la nicio schimbare revoluționară în ce privește designul, numai să nu ne facă Samsung o surpriză.

Samsung Galaxy Note 9 – Afișajul

Un display Super AMOLED de 6,4 inch cu un raport de aspect de 18,5: 9 se zvonește că va fi pe următorul Note 9. Toate zvonurile dau ca sigură această informație și nu o putem contesta. Rezoluția de 2960 x 1440 pixeli este din nou extrem de probabilă și, judecând din experiența noastră din trecut cu Samsung, afișajul va fi cu siguranță un punct de referință pentru acuratețea culorilor și calitatea generală a viitorului phablet.

O modalitate prin care Samsung ne poate surprinde, când vine vorba de afișajul de pe Note 9 este prin introducerea unui scaner de amprentă digitală în afișaj. Știm cu toții că tehnologia se află în fază avansată de dezvoltare, zvonurile sunt destul de intense despre un cititor de amprente în ecran.

Samsung Galaxy Note 9 – Camere foto

Ne îndoim că Samsung ar introduce o configurație a camerelor foto foarte diferită de ceea ce am văzut pe Galaxy S9+. Și Galaxy Note 8 a preluat foarte multe de la Galaxy S8+.

Note 9 va păstra cel mai probabil configurarea cu două camere a predecesorului său, introducând câteva îmbunătățiri notabile ale software-ului și îmbunătățiri ale algoritmului pentru a utiliza chiar mai bine hardware-ul deja fantastic care se află acolo.

Galaxy S9 / S9+ au venit cu camere cu diafragmă variabilă care pot comuta deschiderea între f / 1,5 și f / 2,4 în funcție de condițiile de fotografiere, dar diafragma mai largă nu a corespuns neapărat așteptărilor privind condițiile de lumină. Este posibilă o revizuire de software pentru reglare.

Galaxy Note 9 va moșteni probabil aceeași combinație de camere de 12 MP + 12 MP, care a făcut parte din panoul din spate a lui Galaxy S9+, în timp ce partea din față va avea probabil aceeași cameră de 8MP, ce a dat rezultate foarte bune.

Samsung Galaxy Note 9 – Caracteristici și funcționalități
  • S Pen forever! Stylusul S Pen, poate caracteristica principală a acestei serii Note, este singurul lucru pentru care garantăm că va fi acolo! Cu toate acestea, stiloul S Pen, ne așteptăm să fie din nou îmbunătățit în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea. Deși au fost ceva zvonuri, ne așteptăm de la Samsung fie să facă afișajul dispozitivului mult mai capabil să perceapă diferite nivele de presiune sau să vină cu o nouă funcționalitate ingenioasă pentru stylus. Așteptăm să fim surprinși în această privință. Sunt zvonuri și despre un stylus cu microfon, pentru convorbiri telefonice.
  • Procesor. Datorită lipsei unei alternative mai bune, Samsung va folosi cu siguranță cipset-ul Snapdragon 845 pentru versiunea americană a lui Note 9. Între timp, presupunem că versiunea internațională a dispozitivului, deci și pentru Europa, va purta cipset-ul Samsung Exynos 9810 care surprinzător descarcă bateria mai repede decât oferta de la Qualcomm. În mod normal, situația este inversă, procesoarele Samsung sunt mai bune. Sperăm că Samsung va analiza problemele lui Exynos cu privire la durata de viață a bateriei și va rezolva situația.
  • Memorie. Toate zvonurile converg spre 6 GB de memorie RAM în versiunea de bază a phablet-ului și mergând mai departe chiar și o versiune de 8 GB își va face cu siguranță apariția, poate nu chiar de la lansare. Memoria va fi extensibilă cu microSD până la 256 GB și sincer ne așteptăm și la mai mult, poate până la 400 GB.
  • Bateria. Niciodată o baterie nu va fi suficient de mare pentru nevoile noastre! Fantezia zvonurilor merge până la 4.000 mAh. Nu credem. Ne așteptăm la o baterie mai mare, poate 3.850 mAh dar, nu știm momentan nici o valoare concretă. Zvonuri că viitorul phablet cu S Pen va purta o baterie cu 20% mai mare decât de obicei sunt, ceea ce ar aduce mai aproape de realitate așteptările consumatorilor pentru o durată de viață de măcar două zile a bateriei. Samsung nu a avut o experiență deosebită în ceea ce privește durata de viață a bateriei, în special cu Galaxy S9 alimentat de Exynos, suferind mult în această privință cu o viață considerabil inferioară a bateriei. În afară de dezvoltarea de procesoare mai bune, o altă modalitate de a crește cu ușurință durata de viață a bateriei este echiparea cu o baterie mai mare și se pare că acesta este exact ceea ce ar putea face Samsung. Note 8 a venit cu o baterie de 3.300 mAh, care s-a dovedit a fi prea mică pentru o utilizare intensă a dispozitivului mai mult de o zi.
Samsung Galaxy Note 9 – Prețul și data de lansare

Judecând după zvonurile potrivit cărora Galaxy Note 9 ar putea fi anunțat la începutul lunii august, acest lucru este în concordanță cu cele mai recente lansări ale lui Samsung de la mijlocul până la sfârșitul lunii august. A fost un zvon despre o lansare în septembrie, care este, de asemenea, destul de realist, toate lucrurile trebuie luate în considerare, deoarece Samsung ar dori cu siguranță pe Note 9 un concurent serios contra iPhone-urilor Apple din această toamnă. Au fost zvonuri și despre o lansare în iunie dar, înclinăm să mergem pe varianta august și pe IFA 2018 Berlin. Vom vedea.

În ceea ce privește prețurile, telefonul va costa probabil la fel de mult ca Galaxy Note 8, dacă nu puțin mai scump. Acesta a fost lansat în SUA cu prețul de 929 de dolari, deci ar fi realist să ne așteptăm la un preț de 900 – 950 USD pentru Note 9. Bineînțeles, alte piețe vor avea probabil un preț ceva mai mare.

Stiri

Samsung ISOCELL 2.0 pentru viitoarele camere de smartphone-uri

Smartphone-urile noastre sunt dispozitive incredibile - compacte și capabile să îndeplinească o mare varietate de funcții la standarde foarte ridicate. Cel mai...

Samsung Galaxy A71 4G actualizat cu Android 11 și One UI 3.1

Samsung și-a îmbunătățit sistemul de actualizare a software-ului cu pași mari în ultimii doi ani. Acum câțiva ani la compania Samsung era...

Samsung și Mastercard lansează un card biometric cu senzor de amprentă

Samsung și Mastercard au anunțat o nouă colaborare strategică în scopul dezvoltării unui Samsung Card cu un scaner de amprentă încorporat, pentru...

Samsung Galaxy Tab A7 Lite certificată de Bluetooth, lansare iminentă

Am scris recent despre două viitoare tablete Samsung Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy Tab S7 Lite. Tot mai multe informații încep...

Samsung pe locul trei pe piața ceasurilor inteligente în 2020

Samsung Electronics Co. a fost al treilea cel mai mare furnizor de ceasuri inteligente din lume anul trecut. Datele au fost publicate...

De 8 Martie, Ziua Femeii, le dorim tuturor cititoarelor noastre La Mulți Ani!

Tuturor cititoarelor noastre le dorim de 8 Martie La Mulți Ani! Să fie norocoase, sănătoase și fericite! Să iubească și să fie iubite! Ziua Internațională...

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung

Pagini de asistență pentru Galaxy A52 / A52 5G și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung EAU. Site Samsung din...