Acasă Stiri Ce știm despre Samsung Galaxy J7 2017, specificații, data lansării și câteva...

Ce știm despre Samsung Galaxy J7 2017, specificații, data lansării și câteva caracteristici

Samsung Galaxy J7 poate veni oricând în anul 2017, este foarte posibil în prima parte, dar nu multe detalii cu privire la caracteristicile și specificațiile sale au ieșit până acum la iveală.

În luna mai 2016, Samsung Galaxy J7 a fost lansat și introdus pe piață, cu unele dintre cele mai bune caracteristici deținute la acea vreme de un telefon de clasa și talia lui.

În ultimul timp știrile din mass-media au început să răspândească tot mai multe și mai insistente zvonuri, chiar și imagini cu noua versiune Samsung Galaxy J7 (2017). În acest context fanii brand-ului Samsung și în special al acestui telefon au început să fie tot mai atenți la specificațiile și caracteristicile sugerate de aceste zvonuri.

Samsung Galaxy J7 a făcut furori printe fanii Samsung fiind un telefon foarte iubit, datorită prețului dar și a caracteristicilor sale. Așa că apariția unei ediții revizuite și în mod sigur îmbunătățite este o bucurie pentru fanii săi.

 Raymond Tomlinson, a fost un programator american. Acesta este considerat inventatorul e-mailului. El a folosit prima dată semnul @ pentru a separa numele de utilizator de numele motorului de căutare, un sistem care este utilizat în adresele de e-mail până astăzi.

Acesta articol este colectarea tuturor informațiilor vehiculate în astfel de scurgeri și zvonuri.

Cele mai multe din designul și estetica lui Samsung Galaxy J7 (2016) sunt de așteptat să fie moștenite și de versiunea 2017, dar cu o mai bună performanță și finisări premium.

Galaxy J7 (2017) dispune de un display de 5,5-inch Full HD AMOLED cu o rezoluție mai bună. Imaginile și scurgerile video arată că mobilul poartă un difuzor montat lateral deasupra butonului de alimentare.

Cu numărul de model SM-J727, cea mai recentă versiune a lui Samsung Galaxy J7 (2017) a primit deja certificarea Bluetooth de la Bluetooth SIG și, de asemenea, certificarea Wi-Fi. Adăugat la acestea sunt incluse caracteristicile de bază, cum ar fi cipset-ul OCTA-core Exynos, 3 GB de RAM și 16 GB de stocare internă, care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD.

Aveți aici ce știm la momentul actual despre Samsung Galaxy J7.

Specificații Galaxy J7 2017 – Caracteristici
Baterie 3.000mAh
Camera – Spate 13 Megapixeli
Camera – Față 5 Megapixeli
Caracteristici Carcasă metalică, cameră cu LED flash, video cu vedere la 360°
Memorie 16 GB memorie internă, cu extindere folosind card microSD
Sistem de operare Android 7.0 Nougat
RAM 3 GB RAM
Data apariției Prima parte a lui 2017
Preț $250 – $300 USD,
Culori Nergu, auriu și alb
Display 5,5 inch  Full HD AMOLED

Pe partea din spate, receptorul este așteptat să vină cu o camera cu LED-Flash de 13 MP și o cameră frontală pentru autoportrete de 5MP.

Va fi pus în mișcare de o baterie de 3.000mAh și funcționează pe Android 7.0 Nougat din cutie.

Deși nu există nici o informație referitoare la specificațiile de culoare, noul Samsung Galaxy J7 2017 este de așteptat să fie văzut conform zvonurilor în negru, auriu și alb.

Dimensiunile smartphone-ului vor fi de 151.34 x76.20x8mm.

Reamintim că toate aceste specificații, data lansării, prețul sunt un sumar al informațiilor apărute până acum în media de specialitate din telefonia mobilă.

Așa că, nu suntem siguri de nimic concret până ce Samsung nu va introduce oficial produsul, și Samsung Galaxy J7 va fi lansat pe piață.

Stiri

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...

Samsung Galaxy Fit 2 este îmbunătățit printr-o actualizare

Samsung Galaxy Fit 2 a fost lansat la evenimentul „Life Unstoppable” de la începutul lunii septembrie. Atunci au fost anunțate printre altele...

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z, posibil un Galaxy Fold Z. Un nou brevet a fost descoperit la...

Samsung a anunțat echipa de gaming GRLpower din programul PlayOn

Samsung România a desemnat membrii echipei GRLpower, o echipă de gaming cu componență exclusiv feminină. Echipa este formată din cinci creatoare de...

Cu Samsung The Frame în căutarea unor capaodopere pierdute

Samsung folosește tehnologia pentru a permite utilizatorilor să găsească de acasă opere de artă pierdute, cu The Frame. Oamenii din întreaga lume...

Trei asistenți inteligenți celebri pe televizoarele Samsung Smart TV

Samsung a anunțat că Asistentul Google se va alătura suitei de asistenți vocali disponibili în prezent pe Samsung Smart TV. Televizoarele inteligente...