4 cele mai bune ceasuri inteligente pentru fitness în 2018

2240

Indiferent de timp, iarna sau vara, amatorii de fitness, sport în aer liber, bicicliștii și cei care aleargă de plăcere prin parcuri, sunt la datorie. Pentru ei și nu numai vă prezentăm patru dintre cele mai bune ceasuri inteligente pentru fitness în 2018, aflate actualmente pe piață.

Atunci când practicăm un sport sau facem o activitate zilnică de întreținere avem nevoie de un dispozitiv de monitorizare a acestei activități. Vrem să știm ce distanță am alergat sau înotat, cu ce viteză am alergat, traseul sau caloriile consumate. Acum aceste dispozitive portabile – wearables, sunt tot mai multe dar și mai accesibile.

În general un ceas inteligent pentru fitness trebuie să dispună de niște caracteristicii specifice desfășurării unei activități sportive. Trebuie să fie inteligent în primul rând, rezistent la apă și praf, la șocuri și căderi accidentale dar și să fie elegant și să poată fi asortat la diferite tipuri de ținute folosite la fitness. Trebuie să dispună de o curea rezistentă cu închidere fermă, care să nu incomodeze, o autonomie a bateriei foarte bună, și cât mai mulți senzori pentru monitorizarea activităților sportive și a stării de sănătate.

 

Samsung Gear Sport

Conform Androidcentral, cel mai bun smartwatch pentru utilizarea zilnică și urmărirea activității este Samsung Gear Sport. Este construit pentru a rezista la o plonjare în apă (5ATM) și dispune de toate tipurile de senzori necesari pentru a vă asigura că puteți urmări absolut totul. Samsung Health a devenit surprinzător de bun pentru urmărirea fiecărui antrenament, dar și a obiectivelor pe termen lung, iar parteneriatele cu nume mai mari, cum ar fi Under Armor și MapMyFitness, vă permit să trimiteți toate datele într-un alt sistem, pentru o consultare ulterioară, dacă aveți nevoie.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale lui Gear Sport este că nu arată atât de sportiv. Se poate purta cu ușurință în fiecare zi cu o mare varietate de îmbrăcăminte și să nu iasă în evidență, ceea ce nu se poate spune cu adevărat despre majoritatea smartwatch-urilor care vizează fitnessul. Cadranul rotativ este fantastic, ecranul este minunat și software-ul foarte puternic. Durata de viață a bateriei este surprinzător de bună, de aproximativ 2-3 zile, în funcție de utilizare.

Samsung Gear Sport are toate caracteristicile tipice ale unui smartwatch și este, de asemenea, un tracker de fitness super-capabil cu aspect sportiv și design robust.

 

LG Watch Sport

Cu sistemul de operare Android, LG Watch Sport a mers mai departe de modelele de fitness și, s-a concentrat și pe modă. Are o carcasă robustă, impermeabilă și curele de cauciuc care se vor simți ca acasă în sala de sport sau la o alergare. De asemenea, beneficiază de un cadran rotativ care, ca și Gear Sport, vă oferă posibilitatea de a vă deplasa rapid prin meniuri și aplicații fără să atingeți ecranul.

Dacă sunteți un fan Android, veți fi interesat de sistemul de operare Android Wear, datorită integrării sale în mai multe telefoane atunci când vine vorba de aplicații, notificări și sincronizare de date. Dar, atunci când vine vorba de urmărirea fitness-ului, acest dispozitiv portabil nu merge spre clasa din care fac parte Samsung Gear Sport și Fitbit Ionic. LG Watch Sport se învârte undeva la mijloc între smartwatch-urile „de uz general” și cele „focalizate pe fitness„, iar software-ul său este cea mai bună dovadă în acest sens. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv cu sistemul de operare Android, LG Watch Sport este o alegere bună pentru un dispozitiv de urmărire a fitness-ului.

 

Fitbit Ionic

Fitbit Ionic vine spre smartwatch-uri din direcția grupului de dispozitive de fitness de succes. Acest lucru face ca Fitbit Ionic să fie un dispozitiv perfect pentru cineva care vrea să se concentreze pe activitatea de urmărire a activităților sportive de întreținere, în primul rând, iar pe celelalte caracteristici tip „smartwatch” în al doilea rând. Deși poate un pic cam mare, Fitbit Ionic are un afișaj luminos, urmărire GPS, senzor de frecvență cardiacă, senzor SpO2, rezistență la apă până la 50 de metri și alte lucruri interesante cum ar fi NFC și un spațiu de stocare de 2,5 GB. De asemenea, are o durată de viață a bateriei de patru zile, ceea ce face să depășească pe ceilalți competitori. Foarte mulți dintre cei care fac activități de fitness au încredere în Fitbit Ionic de ani de zile, iar asta poate și pentru că are un preț destul de accesibil. Pe partea inteligentă a lucrurilor nu este atât de performant în integrarea cu un smartwatch Android ca LG Watch Sport sau chiar cu Samsung Gear S2, dar putem să spunem că este la fel de bun sau chiar mai bun pentru fitness.

Dacă fitness-ul este obiectivul dvs. principal și ați avut altă brățară de fitness Fitbit Ionic anterior, acesta ar trebui să fie în partea de sus a listei.

 

Samsung Gear S2

Luați aproape tot ceea ce face mai bine Samsung Gear Sport și acestea le găsim și pe Samsung Gear S2 dar, la un preț considerabil mai mic. Acest model, chiar dacă face parte dintr-o generație anterioară de smartwatch-uri de la Samsung, are toate capabilitățile de urmărire a activităților fizice de bază ca noul Gear Sport. Mai puțin urmărirea activităților de înot, dar pentru mai puțini bani. Asta înseamnă ca are șansa de a concura cu celelalte „trupe de fitness” care nu au capabilitățile inteligente, pe care Samsung Gear S2 le are.

Pentru o experiență similară cu Samsung Gear Sport dar, la un preț mai mic, Gear S2 este o alegere bună. Dacă vă concentrați asupra activităților de fitness, asigurați-vă că obțineți versiunea obișnuită Gear S2 și nu versiunea Classic.

Ca o concluzie, pentru un dispozitiv de fitnes care face un dublu serviciu, ca ceas de zi cu zi, dar și ca tracker de fitness capabil, Samsung Gear Sport este o decizie excelentă. Oricine este legat de Android Wear ar trebui să folosească LG Watch Sport, iar cei care doresc doar fitness cu un dispozitiv inteligent ar trebui să ia în considerare Fitbit Ionic.

 

Samsung Gear Sport este cel mai bun!

Cel mai bun smartwatch pentru utilizarea zilnică și urmărirea activității sportive este Samsung Gear Sport. Combinând cele mai bune caracteristici în stil, fitness inteligent și monitorizarea sănătății Samsung Gear Sport este conceput pentru a mări motivația și pentru gestionarea obiectivelor de fitness.

Cu un afișaj circular de 1,2 inch, Super AMOLED cu Always On Display și Corning Gorilla Glass 3, Samsung Gear Sport are un procesor de 1.0 GHz Dual Core și sistemul de operare Tizen. Are o memorie internă de 4 GB și 768 MB RAM, accelerometru, gyroscop, barometru, HRM și lumină ambientală. Conectivitate: Bluetooth v4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, GPS / GLONASS / Beidou. Are o baterie de 300 mAh și încărcare fără fir. Rezistență la apă 5 ATM, până la adâncime de 50 de metri.

Certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G pentru durabilitate, Samsung Gear Sport este ultimul dintr-o gamă de dispozitive inteligente portabile de la Samsung care sunt elegante, robuste și funcționale. Cu monitorizarea înotului, monitorizarea ritmului cardiac în timp real și detectarea automată a activităților sportive, Gear Sport acoperă o gamă mare de sisteme de control a stării fizice.

Modul offline al lui Spotify, permite utilizatorilor să asculte muzica preferată oriunde pentru a putea combina stilului de viață și fitnessul cu noul Gear Sport. În plus, cu o varietate de curele personalizate de ceas, pentru a continua designul tradițional al ceasurilor Gear Sport, smartwatch-ul poate fi purtat fără probleme cu orice ocazie.