Ceasurile Galaxy actualizate pentru a functiona mai bine pe mâinile cu tatuaje

164
Ceasurile Galaxy actualizate pentru a functiona mai bine pe mainile cu tatuaje
Sursa foto: phonandroid.com

Dacă ai un tatuaj pe încheietura mâinii, cu siguranță ai observat că mai multe funcții smartwatch nu funcționează corect. Samsung este conștient de problemă și pregătește o actualizare pentru acest lucru. Aceasta va îmbunătăți detectarea mai fidelă a datelor de sănătate din ceasurile sale Galaxy pe încheieturile cu tatuaje.

Uneori poate fi surprinzător să descoperi că un ceas conectat nu funcționează corect atunci când este plasat pe un tatuaj. Într-adevăr, aceste mici bijuterii de tehnologie sunt capabile să măsoare multe date de sănătate. Dar, par complet dezorientate atunci când un tatuaj le stă în cale. În cele mai multe cazuri, cerneala acestor tatuaje acționează ca un „blocant” pentru ceasurile inteligente. Și aici nu este vorba numai de ceasurile Samsung Galaxy Watch. O încheietură plină de tatuaje poate face ceasul conectat să creadă că nu este în contact cu pielea proprietarului.

Ceasurile Galaxy Watch nu vor mai avea probleme pe încheieturile cu tatuaje

O îngrijorare și nu fără motiv, a fost în rândul persoanelor cu tatuaje, în legătură cu ceasurile conectate. Acest lucru este cunoscut de ceva timp, indiferent dacă ceasurile sunt fabricate de Samsung, Apple sau alt producător. În cele din urmă, după ani de prezență pe piață, Samsung a decis în sfârșit să rezolve problema, potrivit PhonAndroid. Într-adevăr, într-o postare pe forumul Samsung Community din Coreea, un moderator de acolo a anunțat că o actualizare va îmbunătăți în curând utilizarea ceasurilor Galaxy pe încheieturile tatuate.

Cel mai scump tatuaj din lume a costat 924.000$. A fost creat cu 612 diamante, fiecare cântărind o jumătate de carat. Beneficiar a fost modelul Minki van der Westhuizen în 2013, pentru o reclamă la compania sud-africană Shimansky.

Moderatorul a afirmat că „Samsung lucrează la adăugarea unui parametru de detectare a îmbrăcămintei, care va fi disponibil într-o actualizare în a doua jumătate a anului. După această actualizare, ar trebui să puteți dezactiva setarea de detectare a îmbrăcămintei și să primiți notificări indiferent dacă aveți sau nu un tatuaj pe încheietura mâinii”.

Având în vedere fereastra de implementare anunțată, este foarte probabil ca această caracteristică să ajungă în același timp cu One UI Watch 5 și Wear OS 4, în cursul lunii iulie. Ca o reamintire, seria Galaxy Watch 6 ar trebui să fie prezentat pe 26 iulie, alături de Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Ceasul conectat ar trebui să fie primul care beneficiază de noul sistem de operare Wear OS 4.