8 cele mai vechiculate caracteristici despre Samsung Galaxy S8

Display-uri edge-to-edge, scanere de amprente încorporate în afișaj, camere video duale, – cele mai multe dintre acestea au fost calificate drept caracteristici esențiale pentru Galaxy S8.

2354

Acum nu mai este o veste nouă că Samsung va dezvălui cel mai sigur Galaxy S8 la sfârșitul lunii februarie 2017.

O mulțime de zvonuri cu privire la următoarea serie de telefoane Samsung, au ținut prima pagină a știrilor de câteva luni încoace, iar această tendință va continua până când S-urile 8 vor fi prezentate.

Display-uri edge-to-edge, scanere de amprente încorporate în afișaj, camere video duale, – cele mai multe dintre acestea au fost calificate drept caracteristici esențiale pentru Galaxy S8.

Adevărul trebuie spus până la capăt, Samsung face o treabă bună și păstrează așteptările noastre la cote foarte ridicate.

Deci, iată care sunt 8 dintre cele mai tari și mai probabile caracteristici pentru Galaxiile S8.

 

  1. Display-uri mai mari cu rame minime

Se pare că cei mai mulți sunt de acord că Samsung este pe cale să agite în mod serios lucrurile în departamentul de design de data aceasta.

Este foarte plauzibil că Samsung va lansa un alt tip de display-uri pe toate variantele viitoare ale gamei Galaxy S8, care va acoperi oarecum toată partea din față.

Dar se presupune că dispozitivele vor avea în continuare rame sus și jos, deși acestea vor fi probabil reduse cu o marjă semnificativă.

 

  1. Scaner de amprente încorporat în afișaj

Tehnologia necesară este deja acolo, astfel încât Samsung nu se poate opri de la a utiliza un scanner de amprente încorporat în afișajul în sine.

Acest lucru va permite lui Samsung să renunțe la butonul său de origine.

Cel mai probabil, vorbim despre senzorul de amprentă Qualcomm Sense ID-ul, care poate fi plasat aproape oriunde pe un dispozitiv, deoarece este capabil de a citi vârful degetelor prin sticla, metal sau plastic.

 

  1. Afișaj sensibil la presiune

Samsung se pregătește să introducă o tehnologie Force Touch cu modelele Galaxy S8, sursele spun că este deja testată o astfel de tehnologie pentru dispozitivele Samsung.

O altă sursă susține că Galaxy S8 va fi smartphone-ul de pionier al lui Samsung pentru a ajunge la funcționalitate 3D Touch-like.

O adoptare la întreaga gama a producătorului de așteptat să aibă loc în timp de 1-2 ani.

 

  1. S-Pen pentru Galaxy S8 Plus

Note 7 a lăsat o mica pată în gama Samsung, iar în cazul în care moara zvonurilor este crezută, aceasta se va șterge cu misteriosul Galaxy S8 Plus cu display 6.2 inch.

Acesta se spune că vine cu un creion S-Pen, care nu este montat în interiorul dispozitivului.

Vanzarea aceastui accesoriu separat are sens mai mult decât lansarea unui smartphone Galaxy S, care va lua caracteristicile vitale de la linia Note.

 

  1. Difuzoare stereo

Cel mai recent zvon cu privire la capacitățile audio ale dispozitivelor viitoare, susține că Galaxiile S8, vor avea difuzoare stereo. Acestea se presupune a avea amprenta Harman.

Posibil, datorită recentei achiziții de 8 miliarde $ a lui Samsung. Nu suntem încă siguri dacă acestea vor avea două auriculare similare sau Samsung va utiliza căștile ca difuzor împreună cu cel regulat, poziționat în partea de jos a aparatului.

 

  1. Camera selfie cu autofocalizare

Autoportretele vor avea parte de 8MP. Până în prezent, nu avem nici o idee daca Samsung va arunca în luptă unele bunatăți suplimentare, cum ar fi un LED flash sau chiar o camera foto dublă, orientată spre față.

Exista posibilitatea să avem o camera frontală cu autofocus, ceea ce ar permite să realizați fotografii mai clare ale obiectelor care nu sunt doar la lungimea brațului, dar sunt situate la distanțe diferite în cadru.

 

  1. O caracteristică-Continuum

Moara macină din nou și ne spune că Samsung privește spre o caracteristică Continuum pentru Galaxy S8. Caracteristică numită și „Experiența Desktop„, va permite utilizatorilor să conecteze telefonul smartphone la un monitor extern și să fie folosit ca un desktop propriu-zis. Va putea conecta periferice externe cum ar fi mouse și tastatură. Practic, va fi capabil de configurare ca un computer obișnuit.

În cazul în care aceasta este într-adevăr o caracteristică viitoare reală a S8-urilor, Samsung trebuie să îmbunătățească interfața telefonului, în scopul de a oferi o experiență semnificativă odată ce dispozitivul este conectat la un monitor.

Rămâne de văzut dacă zvonul este real și Samsung pregătește o astfel de caracteristică.

 

  1. Hardware: 8 GB de RAM, Snapdragon 835, Exynos 8895

Samsung nu va fi zgârcit atunci când vine vorba de hardware-ul pentru Galaxy S8 și va veni cu cele mai recente forțe la bord, Qualcomm, Snapdragon 835. Presupunem că acesta va alimenta versiunile americane ale telefoanelor, în timp ce versiunile internaționale vor sosi probabil cu un chipset Exynos 8895.

Zvonurile spun că acesta este un chipset octa-core care cuprinde patru nuclee Exynos M2 CPU ( până la 2,5 GHz) și patru nuclee CPU Cortex A53 ( până la 1.7GHz). În plus, Samsung „Next generation” ar putea să ajungă cu 8 GB de memorie RAM pentru capabilități excepționale multi-tasking, și simțim că acest lucru se va potrivi cu Galaxy S8 și S8 Edge.

Caruselul specificatiilor se termină doar atunci când Galaxiile vor apărea în toată splendoarea lor.