Acasă Stiri Cele mai recente imagini cu Samsung Galaxy Note 8

Cele mai recente imagini cu Samsung Galaxy Note 8

Oare așa va arăta Galaxy Note 8? Cele mai recente imagini cu Samsung Galaxy Note 8, au apărut postate pe Twitter și arată doar partea frontală a viitorului phablet.

Diferitele scurgeri de imagini presupuse a fi cu Note 8 care au apărut până acum au prezentat atât partea din față cât și spatele viitorului smartphone high-end de la Samsung.

Acum, un tech-tipster a postat pe twitter imaginile care se presupune că arată partea frontală a următoarei fantezii așteptate de la Samsung.

@UniverseIce este un leakster care a avut de multe ori dreptate când a publicat ceva din domeniul tech-mobil, acum a publicat o prezentare foto care prezintă partea frontală a lui Note 8. Nu putem spune dacă aceasta este adevărata față a lui Note 8, dar având în vedere că designul lui Note 8 este similar cu Galaxy S8, poate Note 8 arată chiar așa în partea frontală.

De asemenea, credem că aceste prezentări nu sunt fotografii ale dispozitivului final prin faptul că data de pe ecran este 13 iulie. Samsung are de obiceiul de a arăta pe ecran data la care dispozitivul va fi anunțat. Până acum toate zvonurile converg spre o lansare oficială a lui Note 8, cândva în ultima săptămână a lunii august, dar nimic nu este sigur în acest moment.

Spre deosebire de majoritatea scurgerilor anterioare, aceste imagini nu sunt ceva aparte dar ne încântă și ne stârnesc imaginația.

 Samsung intenționează să vândă 9 milioane de unități, conform site-lui TheBell, din Galaxy Note 8 în primele trei luni de la lansarea sa pe piață. Trei milioane de telefoane pe lună este aparent o barieră de netrecut, dar nu și pentru Samsung. 

Imaginile anterioare care arată partea din spate a lui Samsung Galaxy Note 8 au arătat și camera foto duală. Ca și în cazul celor două mari S-uri, Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+, Samsung montează scanerul de amprente pe partea din spate a phablet-ului de înaltă calitate, lângă camera din spate.

Cu toate acestea, există o schimbare majoră. În loc să pună cititorul de amprentă imediat lângă camere, ceea ce ar putea avea ca rezultat murdărirea lentilelor, scannerul lui Note 8 este separat de camere prin blițul LED dublu.

Deci, încet încet, acum ne facem o idee despre ce să ne așteptăm de la Galaxy Note 8, atât în ​​față, cât și în spate, ceea ce avem cu adevărat nevoie este o imagine concludentă a spatelui de la Note 8, care, din nefericire nu a apărut încă.

Stiri

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...