Acasă Stiri Cerere slabă de iPhone X - Samsung caută noi cumpărători pentru OLED-uri

Cerere slabă de iPhone X – Samsung caută noi cumpărători pentru OLED-uri

Samsung Electronics are nevoie de noi cumpărători pentru celebrele sale ecrane OLED, deoarece reducerea producției de iPhone X, din cauza vânzărilor tot mai slabe, provoacă o scădere a aprovizionării cu materiale pentru fabricarea acestor ecrane și implicit o reducere a producției.

iPhone-ul X este primul smartphone de la Apple care a fost lansat pe piață cu un ecran OLED. Având în vedere poziția dominantă a companiei Samsung pe piață, aceasta poate furniza firmei Apple panouri OLED de calitatea și în cantitatea dorită de compania americană. Firma sud-coreeană este singurul furnizor de afișaje OLED pentru iPhone X.

Analiștii din domeniu au prezis că Samsung va face miliarde de dolari prin furnizarea de panouri OLED companiei Apple. Se pare că pronosticurile nu au fost deloc exacte, firma americană având probleme cu vânzările de iPhone X. Problemele cu vânzările de iPhone X au repercusiuni și asupra companiei Samsung, societatea ar putea să aibă nevoie de o regestionare a sistemului de producție și aprovizionare.

Nikkei – indicele bursier al Tokyo Stock Exchange, cel mai urmărit de pe piața din Asia – scrie că Samsung a lăsat să se înțeleagă că este în căutarea de noi clienți pentru afișajele sale OLED. Inițial Samsung a crescut producția de ecrane pentru a asigura o aprovizionare conform contractului pentru iPhone X. Apple Inc. a ajuns să reducă semnificativ producția de iPhone X din cauza vânzărilor sub așteptări.

Informațiile de la începutul acestei luni afirmau că Apple a redus comenzile pentru panourile OLED comandate inițial subsidiarei Samsung Display. Samsung se pare că a fost pregătit pentru un astfel de eveniment și a reușit să reducă impactul potențial, spunând că afacerea sa din domeniul afișajelor „nu va fi afectată prea mult de un anumit client„.

Potrivit celei mai recente informații, Apple Inc a fost forțată de vânzările slabe să reducă producția lui Apple iPhone X la jumătate față de estimările inițiale de 40 milioane de unități. Producția va fi de doar 20 milioane de unități în primele trei luni ale anului 2018. Samsung a rămas încărcată cu materiale și consumabile și acum trebuie să găsească noi cumpărători pentru panourile sale OLED.

Sediul central al companiei Apple Inc. se află în mijlocul Silicon Valley, la 1-6 Infinite Loop, Cupertino, California. Acest campus Apple are șase clădiri cu o suprafață totală de 79.000 de metri pătrați și a fost construit în 1993. Apple mai are un campus satelit în vecinătatea Sunnyvale, California, unde găzduiește un laborator de testare și cercetare.

Cu toate acestea, nu pare să fie un lucru ușor, deoarece panourile OLED au fost adaptate pentru un anumit tip de telefoane. Ecranele OLED sunt mai scumpe decât panourile LCD și producătorii, în special cei din China, aleg să rămână pe ecranul LCD din considerente de cost.

SourceSamMobile

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...