Samsung Wireless Charger Duo pentru Note 9 și Galaxy Watch

1690

Concomitent cu Galaxy Note 9 și ceasul Galaxy Watch, Samsung va introduce și un nou încărcător fără fir pentru încărcarea simultană a ambelor dispozitive. Evenimentul de lansare a lui Note 9, vedeta manifestării, este organizat la New York pe 9 august. Se știa de ceva timp că Samsung va anunța și un nou încărcător fără fir, acum avem confirmarea că Wireless Charger Duo va fi lansat la aceeași manifestare.

Acum o fotografie a cutiei noului încărcător wireless a apărut în mediul online și aflăm cu această ocazie și unele specificații suplimentare, de asemenea și prețul de vânzare.

Încărcătorul fără fir Samsung Charger Duo are numărul de model EP-N6100 și oferă suport pentru încărcarea a două dispozitive, după cum sugerează și numele. Încărcătorul este alcătuit dintr-un suport standard și un suport de încărcare fără fir, astfel încât să puteți încărca simultan două dispozitive compatibile Qi. Ambele oferă tehnologia de încărcare fără fir rapidă, permițând încărcarea rapidă a dispozitivului mobil. Trebuie să așteptam să vedem dacă noul model de încărcător vine cu viteze de încărcare îmbunătățite pentru o încărcare eficientă a uriașei baterii de 4.000 mAh, aflate în Note 9.

Pe lângă încărcarea telefonului smartphone, încărcătorul este, de asemenea, compatibil cu smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch. Acesta va fi noul smartwatch de la Samsung, care va fi, conform tuturor informațiilor, prezentat simultan cu Galaxy Note 9. Deci, puteți pune telefonul smartphone în standul de încărcare, în timp ce smartwatch-ul este pe tamponul de încărcare pentru ceas. Încărcătorul fără fir Samsung Charger Duo vine cu un suport și un tampon, în plus sunt incluse un adaptor și un cablu USB.

USB – Universal Serial Bus, este un standard industrial care stabilește specificațiile pentru cabluri, conectori și protocoale pentru conectare, comunicație și alimentare între calculatoarele personale și dispozitivele lor periferice. În 1994 au început dezvoltarea de dispozitive USB mai multe companii printre care Compaq, IBM, Intel, Microsoft și NEC.

În plus, am aflat că noul încărcător are un preț de vânzare recomandat de 75 €, ceea ce îl plasează în același interval de preț ca modelele anterioare. Cu sistemul de încărcare curent de la Samsung, pentru un singur dispozitiv, acest încărcător este în prezent disponibil pentru vânzare pentru aproximativ 40 € până la 50 €, în funcție de magazin.

Noul încărcător fără fir Samsung Charger Duo va fi introdus simultan cu Galaxy Note 9 și Galaxy Watch. Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2018 este programat pentru 9 august 2018 la New York.

SURSĂLetsgoDigital