Samsung Checkout on TV, o soluție de plată prin televizoarele Samsung Smart

1791

Samsung Checkout on TV este un serviciu avansat de comerț prin intermediul televizoarelor inteligente de la Samsung. Samsung Electronics încearcă în mod constant să îmbunătățească experiența TV pentru clienți, prin extinderea posibilităților și facilităților pentru televizoarele sale inteligente. Un exemplu recent este Samsung Checkout on TV, o soluție inovatoare de plată personalizată, creată pentru televizoarele Samsung Smart. Disponibil momentan în 64 de țări, acest serviciu acceptă achiziții în aplicații, aplicații cu plată și abonamente pentru conținut digital de la furnizori. Enumerăm numai câteva dintre aceste posibilități disponibile acum pe televizoarele Samsung Smart:

  • HBO NOW (disponibil în S.U.A.): cu abonament video la cerere (SVoD).
  • Aplicația STARZ (disponibilă în S.U.A.): abonament video la cerere (SVoD).
  • Game Streaming (disponibil în S.U.A., Canada, Mexic, Brazilia și țările UE): Abonamente lunare high-end și pachete de jocuri cum ar fi Family Pack, Gamer Pack și Disney Pack.
  • TV Plus (disponibil în S.U.A. și în țările din Uniunea Europenă): Videoconferință la cerere (VoD).
  • Frame TV Art Store: Abonament lunar, precum și vânzări separate.

Samsung Checkout on TV oferă un sistem simplu de gestionare a tranzacțiilor, precum și gestionarea plăților și a decontărilor. Serviciul acceptă o gamă largă de metode de plată, inclusiv carduri de credit și în funcție de regiune, prin operatorii de telefonie mobilă și PayPal.

Proiectat pentru a fi ușor de utilizat, Samsung Checkout on TV utilizează un sistem simplu în două etape, proiectat să lucreze cu telecomanda televizorului. Odată ce utilizatorii își înregistrează cardul de credit, trebuie doar să facă clik pe “Pay Now” – plătiți acum, pentru a cumpăra un articol, apoi introduceți un PIN digital format din patru cifre (număr de identificare personal).

Cu noul serviciu, achiziționarea conținutului digital pe televizoarele Samsung Smart este acum mai simplă decât oricând.

În Uniunea Europeană, în Portugalia de exemplu, Samsung avansează experiența T-Commerce, care este cu un pas înainte, utilizatorii Samsung Smart TV pot să comande diferite produse, inclusiv alimente, cum ar fi sushi, pizza și vin, din confortul casei, de pe ecranul televizorului. Probabil va deveni în curând cel mai convenabil mod de a cumpăra de la distanță.

Portugalia este cea mai veche țară din Europa – are aceleași granițe din anul 1139, fiind astfel cel mai vechi stat-națiune din Europa. Limba portugheză este limba oficială în 9 țări, Brazilia, Mozambic și Angola sunt printre aceste state. Cea mai veche alianță diplomatică din lume este Alianța Anglo-Portugheza semnată în 1373 și este încă în vigoare.

Serviciul a fost posibil prin parteneriatul Samsung cu o platformă locală bazată pe cloud, Yubuy, care oferă soluții T-Commerce și care colaborează cu mai mult de 20 de branduri portugheze și internaționale, cum ar fi Pizza Hut.

Pentru utilizatorii Samsung Smart TV din Portugalia, aplicația Yubuy este cea mai convenabilă modalitate de a face cumpărături de la distanță, de la comandă până la livrare, cu interfață simplă și intuitivă și o soluție sigură și contextualizată care rulează pe televizoare Samsung Smart. În ceea ce privește opțiunile de plată, aplicația Yubuy oferă mai multe moduri, variind de la plata cash la livrare, plata electronică a facturilor, cardul de credit și plata prin intermediul unei aplicații mobile. Aplicația Yubuy are deja o acoperire în peste două milioane de case (la peste șase milioane de locuitori) prin cablu TV, ceea ce reprezintă mai mult de 60% din populația din această țară.

SURSĂSamsung News