Acasă Stiri Samsung dorește ca aparatele de bucătărie să fie inteligente  

Samsung dorește ca aparatele de bucătărie să fie inteligente  

Samsung Electronics este unul dintre principalii producători de aparate de bucătărie mari și dorește ca toate aparatele de bucătărie să fie inteligente și să reprezinte o parte semnificativă a unei configurații smart-home.

Samsung a făcut un pariu cu sine, dar și cu toți clienții care doresc ca aparatele lor de bucătărie mari să fie conectate la internet.

Compania a anunțat că toate aparatele din următoarea linie de brand Chef Collection vor avea conectivitate Wi-Fi. Aceasta înseamnă că veți putea verifica și controla caloriferul, frigiderul, mașina de spălat vase, plita sau cuptorul printr-o aplicație de pe dispozitivul dvs. iOS sau Android.

Aparatele pentru bucătăria Chef vor fi disponibile în toamnă. Compania a declarat că va anunța prețurile produselor înainte de lansarea liniei.

Samsung a ascultat propunerile mai multor noi proprietari de case de ultimă generație, pentru a-și înțelege prioritățile și pentru a se asigura că noua linie de aparate conectate Chef Collection răspunde nevoilor și dorințelor lor„, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Samsung.

Acest proprietar duce o viață plină de preocupări și privește tehnologia conectată ca un lucru care îi face viața mai eficientă și mai simplă„, a continuat purtătorul de cuvânt.

Compania a lansat recent noi modele ale frigiderului Family Hub, aparatul are o tabletă încorporată în ușă și camere care vă oferă o imagine live din interiorul frigiderului.

Samsung a adăugat anul trecut Wi-Fi la gama Flex-Duo, care vă permite să vă controlați cuptorul și să verificați dacă ați uitat cumva să opriți un arzător.

Caracteristicile liniei Chef Collection:

  • Hotele sunt compatibile cu Bluetooth, se pornesc automat atunci când se utilizează o plită și modifică vitezele ventilatoarelor, pentru aerisire, în funcție de nivelul detectat al căldurii degajate.
  • Un frigider cu 4 uși, de 42 inch (aprox. 106 cm.), cu un compartiment Flex-Zone care poate trece de la frigider la congelator, în funcție de nevoile dvs.
  • Frigiderele integrate Wi-Fi vor avea o cameră încorporată, astfel încât să puteți vedea conținutul frigiderului de pe telefonul personal.
  • Cuptoare cu inserție Flex-Duo care vă permite să vă împărțiți interiorul cuptorului în zone separate de gătit.

Samsung Chef Collection, o nouă generație de aparate de bucătărie inspirată de emoția, perfecțiunea și know-how-ul celor mai renumiți bucătari.

Samsung a adunat o echipă de bucătari cu stele Michelin din toată lumea.

Inspectorii Michelin sunt complet anonimi. Ei nu se identifică, iar mesele și cheltuielile lor sunt plătite de compania Michelin. Inspectorii sunt sfătuiți să nu dezvăluie modul lor de lucru, nici chiar părinților. Ghidul Michelin acordă o stea – restaurantul e foarte bun; două stele – un meniu excelent, merită să faci un popas; trei stele – meniu exceptional, merită să călătorești până la el.

Acești creatori vizionari au acceptat să-și împărtășească pasiunea, cunoștințele și sfaturile practice pentru dezvoltarea unei game revoluționare de noi aparate, care combină designul incredibil de premium cu performanțele fără precedent.

Chef Collection este rezultatul acestei colaborări. Trăiți în viitor și bucurați-vă de pasiunea gătitului la domiciliu.

SourceCnet.com

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...