Acasă Stiri Samsung dorește ca aparatele de bucătărie să fie inteligente  

Samsung dorește ca aparatele de bucătărie să fie inteligente  

Samsung Electronics este unul dintre principalii producători de aparate de bucătărie mari și dorește ca toate aparatele de bucătărie să fie inteligente și să reprezinte o parte semnificativă a unei configurații smart-home.

Samsung a făcut un pariu cu sine, dar și cu toți clienții care doresc ca aparatele lor de bucătărie mari să fie conectate la internet.

Compania a anunțat că toate aparatele din următoarea linie de brand Chef Collection vor avea conectivitate Wi-Fi. Aceasta înseamnă că veți putea verifica și controla caloriferul, frigiderul, mașina de spălat vase, plita sau cuptorul printr-o aplicație de pe dispozitivul dvs. iOS sau Android.

Aparatele pentru bucătăria Chef vor fi disponibile în toamnă. Compania a declarat că va anunța prețurile produselor înainte de lansarea liniei.

Samsung a ascultat propunerile mai multor noi proprietari de case de ultimă generație, pentru a-și înțelege prioritățile și pentru a se asigura că noua linie de aparate conectate Chef Collection răspunde nevoilor și dorințelor lor„, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Samsung.

Acest proprietar duce o viață plină de preocupări și privește tehnologia conectată ca un lucru care îi face viața mai eficientă și mai simplă„, a continuat purtătorul de cuvânt.

Compania a lansat recent noi modele ale frigiderului Family Hub, aparatul are o tabletă încorporată în ușă și camere care vă oferă o imagine live din interiorul frigiderului.

Samsung a adăugat anul trecut Wi-Fi la gama Flex-Duo, care vă permite să vă controlați cuptorul și să verificați dacă ați uitat cumva să opriți un arzător.

Caracteristicile liniei Chef Collection:

  • Hotele sunt compatibile cu Bluetooth, se pornesc automat atunci când se utilizează o plită și modifică vitezele ventilatoarelor, pentru aerisire, în funcție de nivelul detectat al căldurii degajate.
  • Un frigider cu 4 uși, de 42 inch (aprox. 106 cm.), cu un compartiment Flex-Zone care poate trece de la frigider la congelator, în funcție de nevoile dvs.
  • Frigiderele integrate Wi-Fi vor avea o cameră încorporată, astfel încât să puteți vedea conținutul frigiderului de pe telefonul personal.
  • Cuptoare cu inserție Flex-Duo care vă permite să vă împărțiți interiorul cuptorului în zone separate de gătit.

Samsung Chef Collection, o nouă generație de aparate de bucătărie inspirată de emoția, perfecțiunea și know-how-ul celor mai renumiți bucătari.

Samsung a adunat o echipă de bucătari cu stele Michelin din toată lumea.

Inspectorii Michelin sunt complet anonimi. Ei nu se identifică, iar mesele și cheltuielile lor sunt plătite de compania Michelin. Inspectorii sunt sfătuiți să nu dezvăluie modul lor de lucru, nici chiar părinților. Ghidul Michelin acordă o stea – restaurantul e foarte bun; două stele – un meniu excelent, merită să faci un popas; trei stele – meniu exceptional, merită să călătorești până la el.

Acești creatori vizionari au acceptat să-și împărtășească pasiunea, cunoștințele și sfaturile practice pentru dezvoltarea unei game revoluționare de noi aparate, care combină designul incredibil de premium cu performanțele fără precedent.

Chef Collection este rezultatul acestei colaborări. Trăiți în viitor și bucurați-vă de pasiunea gătitului la domiciliu.

SourceCnet.com

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...