Circle to Search ar putea primi în curând funcții noi

78
Circle to search
Sursă foto: CNET

Funcția Circle to Search, alimentată de inteligență artificială, a fost extrem de bine primită de când a apărut inițial pe seria Galaxy S24, apoi pe Google Pixel 8. Acum a apărut informația că funcția încercuiți pentru a căuta ar putea obține câteva capacități noi în viitorul apropiat.

Potrivit tipsterului @AssembleDebug, citat de TechRadar, fragmentele ascunse descoperite în codul Circle to Search par setate să îmbunătățească funcția Google. Au fost descoperite în codul sursă opțiuni pentru capturarea unor părți ale ecranului și partajarea acestora cu alte persoane.

În curând funcționalități noi la Circle to Search

Secțiunile ecranului pot fi selectate printr-o atingere, un cerc sau o mâzgălire cu Cerc pentru a căuta, iar apoi puteți modifica zona care a fost selectată. După cum este acum, puteți rula apoi o căutare bazată pe imaginile sau textul evidențiat. Ceea ce se pare că va veni în curând sunt butoanele noi Copiere imagine și Partajare imagine. Acestea vor apărea când este selectat ceva. Este efectiv o modalitate rapidă și ușoară de a captura o parte a ecranului, disponibile alături de opțiunile de captură de ecran existente pe Android.

Deocamdată, nu există nicio indicație cu privire la momentul în care acest lucru s-ar putea implementa pe smartphone-uri. Mai mult, există posibilitatea ca inginerii software Google să se răzgândească și să decidă să nu adauge capacitățile suplimentare acestei funcții. Vedeți pe I❤️Samsung cum să folosiți Circle to Search pe telefoanele Galaxy!

Cuvântul inginer este derivat din cuvintele latine ingeniare și ingenium. Elisa Leonida Zamfirescu a fost prima femeie inginer din România, a absolvit Universitatea Tehnică din Berlin în 1912. A fost a doua femeie inginer din lume.

Cu toate acestea, având în vedere că sursa acestei scurgeri a reușit să facă funcția să funcționeze – complet cu mânere albastre cu aspect nou pe părțile laterale ale selecțiilor, mai degrabă decât paranteze albe – nu poate trece prea mult până când această caracteristică va fi introdusă (dacă într-adevăr Google o va face).

Circle to Search și diverse alte funcții AI au fost implementate și pe telefoanele Galaxy mai vechi. Nu este clar exact ce fel de capacități hardware sunt necesare pentru ca aceste noutăți să funcționeze pe modelele mai vechi fără probleme.