Circle to Search va putea face în curând traduceri pe ecran

87
Circle to Search
Sursă foto: SamLover

Samsung a lansat recent actualizarea One UI 6.1 bazată pe Android 14 pentru smartphone-urile sale emblematice din 2023. Noua interfață oferă o mulțime de funcții Galaxy AI, inclusiv Circle to Search – Cercul pentru a căuta. Google a lăudat Samsung pentru această funcție, dar acum compania americană se pregătește să îmbunătățească această funcție.

Funcția Circle to Search vă permite să căutați direct, doar încercuind orice imagine sau text de pe afișaj fără a schimba aplicația. Google joacă rolul principal în această funcție Circle to Search. Potrivit SamLover, acum sunt informații că Google va actualiza Cercul pentru a căuta pentru a îmbunătăți facilitățile funcției și a aduce mai multă comoditate utilizatorilor.

Google a anunțat noi instrumente pentru a ajuta amatorii de călătorii în vara următoare. Este vorba despre noi funcții Google Maps, Căutare și Cumpărături. Acolo, printre altele, este menționată și noua funcționalitate de traducere de pe ecran pentru Circle to Search. Acum, Google actualizează funcția Cercul pentru a căuta, care va oferi posibilitatea de a traduce texte fără probleme.

Google a anunțat că Circle to Search va putea traduce conținutul de pe display în săptămânile următoare. Acest anunța a generat deja speculații cu privire la ce poate aduce noua actualizare. Printre alte, noua funcție poate traduce un anumit text de pe ecran. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați funcția Circle to Search pe telefoanele Samsung Galaxy!

Pentru a accesa această funcție, tot ce trebuie să faceți este să apăsați lung butonul de pornire sau bara de navigare pentru a afișa Cercul pentru a căuta. Apoi atingeți pictograma de traducere. Apoi, instantaneu, funcția Circle to Search va detecta automat limba conținutului de pe afișaj și o va traduce în limba preferată.

PDF – Portable Document Format este un tip de fișier dezvoltat de Adobe pentru a prezenta documente, inclusiv formatarea textului și imaginile, într-o manieră independentă de software-ul de aplicație, hardware-ul și sistemele de operare.

Cu această actualizare, nu i se va cere să desenați un cerc în jurul textului care vreți să îl traduceți. De exemplu, dacă deschideți orice fișier PDF care este în spaniolă, puteți convoca Circle to Search, apăsați pictograma de traducere și va converti limba meniului în germană fără efort.

În prezent, pentru a traduce conținutul care este pe afișaj, mai întâi trebuie să faceți o captură de ecran. Apoi trebuie mergeți la Google Translate și să selectați acea imagine. Apoi aplicația va detecta limba din captura de ecran și o va converti în limba preferată. Acest lucru pare destul de lung, deoarece pentru aceasta trebuie să comutați între aplicații, să faceți o captură de ecran, apoi să selectați și multe altele.

Cercul pentru a căuta este disponibil pe Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24, pe seria Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Fold 5, Flip 5 și seria Galaxy Tab S9.