Cel mai bun concept Samsung Galaxy Note 8 de până acum

1778
Samsung a reiterat de mai multe ori că va lansa un nou emblematic Galaxy Note, în cursul acestui an. Noul pilot va fi numit Galaxy Note 8, dacă Samsung decide să rămână cu același nume de marcă. În ultimele săptămâni am auzit mai multe zvonuri și informații despre ceea ce ne putem aștepta de la C. Ultimul concept Galaxy Note 8 are o mulțime de schimbări față de predecesorul său din 2016 și dacă Samsung vine cu ele spre piață, dispozitivul ar putea câștiga premiul pentru cel mai bun smartphone al anului. Această imagine arată un phablet mai subțire și mai ușor, cu un superb și fascinant display Infinity, pe care Samsung la introdus cu Galaxy S8. Ar putea fi cel mai bun concept Galaxy Note 8. Cea mai mare schimbare la acest concept Galaxy Note 8 este posibila prezență unei configurații cu două camere. Aceasta rămâne o posibilitate, având în vedere că Samsung a fost așteptat să introducă un astfel de sistem dual-camera,cu Galaxy S8. Mulți cred că smartphone-ul cu două camere de luat vederi de la Samsung va fi emblema lui Note 8. Dacă Samsung dorește să știe cum ar putea schimba drastic designul lui Galaxy Note 8, atunci cel mai recent concept al lui DBS Designing va ajuta gigantul tech cu câteva idei utile. În primul rând, design-ul lui Samsung Galaxy Note 8 merge ușor în altă direcție, un aspect aproape brunet care arată mult mai bine. Potrivit zvonurilor anterioare, Galaxy Note 8 este de așteptat să prezinte un ecran QHD+ de 6,4 inch, mărind raportul corp/ecran, oferindu-le utilizatorilor mai mult ecran pentru afișare.

 QHD+ este o rezoluție de 3200×1800 într-un raport de aspect de 16: 9. Rezoluția grafică a afișajului este dimensiunea lățimii și a înălțimii unui dispozitiv electronic de afișare vizuală, în pixeli. Anumite combinații de lățime și înălțime sunt standardizate și, de obicei, li se dă un nume și un număr inițial care descrie dimensiunile sale. O rezoluție mai mare a afișajului duce la un conținut afișat mai clar. 

Funcționalitatea exclusivă a accesoriului S Pen va fi de asemenea prezentă. Procesorul Exynos 8895, realizat cu tehnologia de fabricare Samsung de 10nm de generația a doua, va fi cu siguranță prezent. De asemenea, phablet-ul ar putea fi echipat cu 6 GB de LPDDR4X RAM și este asociat cu 256 GB de stocare la bord. Chiar sub camera duală există și un LED flash și dacă nu greșim, lucru de dedesubt ar putea fi cititorul de amprentă. Nimic nu este confirmat deocamdată de Samsung.
VIAWCCFTech