Acasă Stiri Cel mai bun concept Samsung Galaxy Note 8 de până acum

Cel mai bun concept Samsung Galaxy Note 8 de până acum

Samsung a reiterat de mai multe ori că va lansa un nou emblematic Galaxy Note, în cursul acestui an. Noul pilot va fi numit Galaxy Note 8, dacă Samsung decide să rămână cu același nume de marcă.

În ultimele săptămâni am auzit mai multe zvonuri și informații despre ceea ce ne putem aștepta de la C.

Ultimul concept Galaxy Note 8 are o mulțime de schimbări față de predecesorul său din 2016 și dacă Samsung vine cu ele spre piață, dispozitivul ar putea câștiga premiul pentru cel mai bun smartphone al anului.

Această imagine arată un phablet mai subțire și mai ușor, cu un superb și fascinant display Infinity, pe care Samsung la introdus cu Galaxy S8. Ar putea fi cel mai bun concept Galaxy Note 8.

Cea mai mare schimbare la acest concept Galaxy Note 8 este posibila prezență unei configurații cu două camere.

Aceasta rămâne o posibilitate, având în vedere că Samsung a fost așteptat să introducă un astfel de sistem dual-camera,cu Galaxy S8. Mulți cred că smartphone-ul cu două camere de luat vederi de la Samsung va fi emblema lui Note 8.

Dacă Samsung dorește să știe cum ar putea schimba drastic designul lui Galaxy Note 8, atunci cel mai recent concept al lui DBS Designing va ajuta gigantul tech cu câteva idei utile.

În primul rând, design-ul lui Samsung Galaxy Note 8 merge ușor în altă direcție, un aspect aproape brunet care arată mult mai bine.

Potrivit zvonurilor anterioare, Galaxy Note 8 este de așteptat să prezinte un ecran QHD+ de 6,4 inch, mărind raportul corp/ecran, oferindu-le utilizatorilor mai mult ecran pentru afișare.

 QHD+ este o rezoluție de 3200×1800 într-un raport de aspect de 16: 9. Rezoluția grafică a afișajului este dimensiunea lățimii și a înălțimii unui dispozitiv electronic de afișare vizuală, în pixeli. Anumite combinații de lățime și înălțime sunt standardizate și, de obicei, li se dă un nume și un număr inițial care descrie dimensiunile sale. O rezoluție mai mare a afișajului duce la un conținut afișat mai clar. 

Funcționalitatea exclusivă a accesoriului S Pen va fi de asemenea prezentă.

Procesorul Exynos 8895, realizat cu tehnologia de fabricare Samsung de 10nm de generația a doua, va fi cu siguranță prezent.

De asemenea, phablet-ul ar putea fi echipat cu 6 GB de LPDDR4X RAM și este asociat cu 256 GB de stocare la bord.

Chiar sub camera duală există și un LED flash și dacă nu greșim, lucru de dedesubt ar putea fi cititorul de amprentă.

Nimic nu este confirmat deocamdată de Samsung.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...