Concept Samsung Galaxy S11, are jack audio și un design familiar

1035

Samsung Galaxy S11 nu va deveni oficial până în februarie sau martie, și totuși un prim concept realizat de tocmai a sosit. Concept Creator a realizat designul lui Galaxy S11 într-un videoclip ce a fost postat pe YouTube. Acest videoclip are o durată de aproximativ două minute și arată acest smartphone din toate unghiurile. Desigur, designerul Concept Creator s-a inspirat din informațiile de până acum din mediul online și telefoanele Samsung anterioare.

Cele mai multe informații susțin că Samsung Galaxy S11 va prezintă un design similar cu Galaxy S10. Singura modificare evidentă de design va fi gaura pentru camera foto frontală ce va fi amplasată pe ecran. Acest concept oferă exact asta, practic este o combinație între Galaxy S10 și Note 10 când vine vorba de design.

Samsung Galaxy S11 arată ca un amestec între Galaxy S10 și Note 10

Clipul video ne arată un Samsung Galaxy S11 confecționat din metal și sticlă cu un ecran curbat atât pe față, cât și pe spate. Dispozitivul are de asemenea colțuri rotunjite, iar tăvița pentru cartela SIM se află în partea de sus. În partea de jos, se poate observa un jack audio, un port USB de tip C și o grilă pentru difuzoare. Un jack cu căști de 3,5 mm aproape sigur nu va face parte din Galaxy S11, dar se pare că designerul își dorește cu adevărat să fie acolo. Acest lucru este valabil și pentru destui de mulți fani Samsung.

Butoanele de pornire și pentru Bixby sunt așezate în partea dreaptă, în timp ce butoanele volum stau în stânga. Afișajul telefonului este curbat. De fapt, conform tuturor informațiilor toată seria Galaxy S11 va include afișaje curbate, ceea ce este destul de interesant. Modelul mai mic din seria Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e este cu un ecran plat.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are o audiență de peste două milioane de cititori lunar și are sediul în Los Angeles, California, SUA. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

Acest concept de Galaxy S11 include cinci camere pe spate. Designerul a conceput o cameră de 108 MP, o cameră de 12 MP, o cameră Ultra-Wide, una cu senzor ToF și nu suntem siguri pentru ce este ultima cameră. Numele Samsung este pe partea din spate a acestui concept, în timp ce telefonul vine în câteva noi culori. Concept Creator imaginat acest telefon în negru, roșu, verde, albastru și un fel de culoare gradientă.

Noile flagship-uri ale Samsung vor sosi în februarie 2020

Seria Samsung Galaxy S11 este așteptată să ajungă în februarie, înainte de Mobile World Congress (MWC). Samsung încă nu a confirmat nimic, dar probabil atunci Samsung va anunța noile sale telefoane emblematice. Conform AndroidHeadlines, produsul final poate să semene foarte bine cu acest concept. Probabil va părea similar cu Galaxy S10 și va avea o gaură centrată pe mijloc pentru camera foto de pe ecran. În plus, un afișaj curbat este aproape garantat în acest moment.

Toate smartphone-urile Galaxy S11 vor fi alimentate de Snapdragon 865 / Exynos 9830 și vor include multă memorie RAM. Android 10 va veni preinstalat pe toate, însoțit de interfața Samsung One UI 2.0. O nouă cameră de 108 MP este de așteptat pe spatele lui Galaxy S11. Smartphone-ul va include și o cameră un zoom optic 5x, tip periscop.