Concept video cu Samsung Galaxy S23 Ultra, are cameră de 200MP

262
Concept video cu Samsung Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: phonearena.com

Conform informațiilor de până acum, exteriorul la Galaxy S23 și Galaxy S23+ va rămâne la fel ca pe predecesorii lor. Sigur vor primi noi culori pentru haine, o culoare sau două, nu credem că mai mult. Dar, designul la Samsung Galaxy S23 Ultra, chiar dacă nu se va schimba substanțial, va suferi unele modificări subtile necesare îmbunătățirilor mai mari de sub capotă.

O astfel de schimbare este raza de curbură diferită a cadrului lateral, conform Ice Universe, citat de PhoneArena. Am scris și noi recent despre acest lucru. Această rază mai mică a marginilor laterale va elibera un pic mai mult spațiu în interiorul lui Galaxy S23 Ultra. În general spațiul interior este foarte prețios la telefoanele mobile, mai ales cele emblematice, silueta fiind foarte importantă pentru utilizatori.

Samsung Galaxy S23 Ultra – concept video

Exact aceeași diferență de curbură laterală a fost descrisă într-un format de randare 3D de către artistul grafic Technizo Concept. Acesta realizează de foarte multe ori videoclipuri excelente, cum este cel de mai jos, cu viitoarele telefoane emblematice pe baza celor mai recente zvonuri despre schimbarea designului. Acum este rândul lui Samsung Galaxy S23 Ultra.

În afară de designul mai boxer, privit din lateral, nu este de așteptat ca Galaxy S23 Ultra să aibă foarte multe modificări exterioare. Nici măcar zvonurile despre implementarea unei camere 200MP, față de 108MP pe Samsung Galaxy S22 Ultra, nu va schimba designul modulului foto tip strop de ploaie (drop water). Samsung își fabrică singur camerele foto, spre deosebire de alte companii, cum ar fi Huawei, Sharp sau Xiaomi, care folosesc camere Leica.

Leica Camera AG este o companie germană care produce aparate foto, lentile optice, lentile fotografice, binocluri, lunete pentru puști și microscoape. Compania a fost fondată de Ernst Leitz în 1869, în Wetzlar, Germania.

S23 Ultra va mai avea trei camere, pe lângă cea principală, care ies independent din spatele telefonului. Samsung a renunțat, pentru Ultra, la modulul foto puțin mai înalt aflat pe majoritatea celorlalte telefoane importante de pe piață. Probabil upgrade-ul camerei principale nu va fi transferat la camerele cu zoom. Ne așteptăm iarăși la o cameră tip periscop de 10MP (10x) și una telefoto tot de 10MP cu zoom 3x.

Pe lângă o nouă cameră principală, noutatea va fi procesorul Snapdragon 8 Gen 2 mai rapid și mai eficient energetic. O nouă tehnologie de afișare OLED de a 12-a generație, aflată pe Samsung Galaxy Z Fold 4, precum și noi specificații de memorie vor fi între alte noutăți.