Concept Galaxy Z Fold 3, are design familiar și stilou S Pen

676
Concept Galaxy Z Fold 3 are design familiar si stilou S Pen
Sursa Foto: Waqar Khan

Știm că Samsung Galaxy Z Fold va fi lansat cândva anul acesta, probabil prin toamnă. Tot în acest an va primi și un pui, Lite sau Fan Edition. Dar, până atunci un concept Samsung Galaxy Z Fold 3 a apărut pe YouTube. Acest design pare de fapt destul de familiar și încorporează stiloul S Pen. Adevăratul Galaxy Z Fold 3 ar putea seamănă destul de mult cu el.

Acest concept vine de la Waqar Khan, via Android Headlines, un designer care tinde să lanseze în ultimul timp tot mai multe concepte de smartphone-uri. De ce pare familiar cum am scris mai sus? Ei bine, acest Samsung Galaxy Z Fold 3 combină design-ul lui Galaxy Z Fold 2 cu a modelului Samsung Galaxy S21+.

Galaxy Z Fold 3 ia câte ceva de la Z Fold 2 și Samsung Galaxy S21+

Acest concept Samsung Galaxy Z Fold 3 arată ca o încrucișare dintre Galaxy Z Fold 2, Galaxy S21+ și, are ceva și de la Galaxy Note 20. Chiar nu ne-am supăra dacă ar lua ce au mai bun aceste smartphone-uri.

Partea frontală, atât când este pliat, cât și desfăcut, arată ca ceea ce oferă Galaxy Z Fold 2. Totuși, partea din spate pare să fie copiată de pe Galaxy S21 și Galaxy S21+. Camerele foto spate de pe acest concept pliabil sunt o extensie a cadrului.

În partea din dreapta jos, veți observa un spațiu de andocare pentru un S Pen. Slot-ul este similar cu cel de pe ultimele modele de smartphone-uri Galaxy Note. S Pen-ul este, de asemenea, prezentat în videoclipul furnizat sub articol. Veți observa o gaură pentru camera selfie atât pe ecranul interior cât și pe cel exterior. Ambele găuri pentru camera selfie sunt așezate similar cu ce avem pe Samsung Galaxy Z Fold 2.

Ideea de a încărca pe Internet fotografii auto-realizate datează de la o pagină web creată de australieni în septembrie 2001. La 13 septembrie 2002, prima utilizare cunoscută a cuvântului selfie, în scris sau mediu electronic, a apărut într-un forum de internet australian.

Snapdragon 888 va fi la bord cu software-ul Android 11

Se așteaptă ca adevăratul Galaxy Z Fold 3 să fie lansat cândva în a doua jumătate a anului. Se zvonește că telefonul ar include o cameră sub-afișaj, în loc de una în gaură, dar acest lucru este puțin probabil să se întâmple. Vom vedea, totuși, este posibil. Ideea este că sigur va arăta asemănător cu acest concept prezentat mai sus. Este posibil ca orificiile camerei selfie să nu fie acolo, dar restul vor fi probabil. Desigur, Samsung se poate răzgândi și poate schimba designul.

Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi un smartphone extrem de puternic și va fi livrat împreună cu Snapdragon 888. Sistemul de operare Android 11 va fi preinstalat alături de cea mai recentă interfață Samsung. Ne așteptăm să vină cu o mulțime de memorie RAM și stocare, dar și o baterie mai mare.