Concept video uluitor cu Galaxy S10, un smartphone 100% fără margini

2486

Un concept video al modelului Samsung Galaxy S10 imaginat de artiștii de pe un canal YouTube dezvăluie un smartphone cu design de 100% fără margini. Un cititor de amprentă este amplasat sub ecranul dispozitivului și un senzor de fotografie triplu este prezent pe spate. În timp ce Galaxy S9 și S9+ s-au schimbat puțin ca aspect, anul 2019 ar putea fi anul reînnoirii viitoarei game de smartphone-uri a companiei Samsung.

Canalul YouTube DBS DESIGNING a lansat online un videoclip cu un concept Galaxy S10. Autorii au făcut o greșeală, sau poate nu, în a numi dispozitivul Galaxy X. Acesta nu este un smartphone pliabil, dar X-ul poate veni de la un viitor smartphone Galaxy, nedenumit și necunoscut momentan. Cu toate acestea, conceptul este foarte interesant. Designul smartphone-ului imaginat de artiști oferă un ecran de 100% fără margini. Nu există niciun senzor de fotografie sau retractabil. Difuzorul și senzorul foto frontal sunt integrate pe partea superioară.

Pe partea din spate a pilotului, putem vedea un senzor triplu pentru fotografii și filmări video. Senzorul de amprentă digitală este absent în partea din spate, deoarece este integrat sub ecran. Smartphone-ul este prezentat în mai multe culori: alb, negru, roșu și violet, atrăgătoare și ispititoare în același timp. Conceptul video este în mod clar foarte fermecător și nu ar fi deloc surprinzător dacă Samsung s-ar inspira din acesta. Chiar așteptăm schimbări majore în 2019, când Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial.

Destul de recent, Ice Universe, a publicat o fotografie, am publicat-o și pe iLoveSamsung, a unui prototip al viitorului Galaxy S10, cu un ecran complet fără margini. Senzorii frontali ar fi ascunși sub ecran. În ceea ce privește senzorul de amprentă digitală, ar putea ajunge sub ecranul Galaxy S10 și chiar să înlocuiască scanerul pentru iris.

Irisul – are doar 12 mm în diametru dar este una dintre cele mai fascinante părți ale corpului uman. Denumirea vine de la Iris din mitologia greacă care era personificarea curcubeului și era considerată mesageră între zei și oameni. Denumirea iris, pentru acestă parte a ochiului, a fost adoptată din cauza numeroaselor culori ale curcubeului, care se regăsesc în iris.

Ne putem imagina că un viitor smartphone cu ecran fără margini ar putea tenta compania Samsung să treacă în viitorul foarte apropiat la un astfel de design. În timp ce sunteți cu gândul la viitorul Samsung Galaxy S10, delectați-vă cu acest impresionant concept.

SURSĂPhonAndroid