Concept video cu Samsung Galaxy S23 Ultra cu o cameră de 200MP

322

Galaxy S23 Ultra urmează să devină flagship-ul Samsung în primul trimestru al anului viitor. În timp ce toate privirile sunt concentrate pe Galaxy Unpacked 2022 din 10 august, deja încep să apară informații și despre vedeta seriei Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Ultra. Acum a apărut un concept în format video, unde vedem și camera de 200MP, despre care au fost unele zvonuri recente.

Acest concept de design a fost creat de HoilNDI pentru fanii Samsung și publicat pe canalul YouTube, potrivit colegilor noștri de la AndroidHeadlines. Samsung Galaxy S23 Ultra care apare în acest clip video arată ca o combinație între Samsung Galaxy S22 Ultra și Xiaomi 12 Pro, în principal datorită designului camerei.

Acest telefon este cu siguranță mai aproape de Samsung Galaxy S22 Ultra, totuși. Are părțile superioare și inferioare plate, în timp ce părțile din față și din spate sunt curbate proporțional. Ecranul are marginile laterale curbate și un orificiu centrat pe mijloc în partea de sus pentru camera selfie. Deci, cel puțin în acest concept video, de pe Galaxy S23 Ultra lipsește camera foto in-display, despre care au fost unele zvonuri.

Samsung Galaxy S23 Ultra cu o cameră de 200MP

Toate butoanele fizice se află în partea dreaptă, în timp ce marca Samsung se află pe spate. Spatele pare să fie din sticlă, în timp ce cadrul lateral este din metal. Pe spate se află o cameră principală de 200MP, pe lângă alte camere aflate acolo. O cameră tip periscop este, de altfel, una dintre ele deoarece și S22 Ultra a inclus una.

Periscopul este un instrument optic alcătuit din lentile și oglinzi cu ajutorul căruia se pot efectua observații între două niveluri diferite ca înălțime. Polonezul Johannes Hevelius este considerat inventatorul telescopului.

Camerele telefonului sunt pe o insulă în dreapta sus spate și ies în afară peste nivelul modulului. Nu este designul tip stropi de apă aflat pe Galaxy S22 Ultra, unde camerele sunt separate. Ramele de pe partea frontală a telefonului sunt aproape inexistente.

Designerul a imaginat aici mai multe opțiuni de culoare, inclusiv negru, verde, albastru deschis și roz. Aici este inclus și un scaner de amprentă în afișaj, dar nu o mufă audio. Nu au fost partajate specificații, în afară de camera de 200 MP, desigur. Nu este surprinzător, deoarece majoritatea acestor dispozitive concept sunt făcute doar pentru distracție și nu are rost să adăugați specificații numai de dragul lor.

Samsung Galaxy S23 Ultra va fi lansat în primul trimestru al anului viitor, dacă Samsung optează să-l numească așa. În lunile următoare, probabil că vom primi mai multe informații cu privire la acest telefon.