Mai conectat ca niciodată cu Samsung la Roadshow 2019 Köln

809

Scriem cel mai mult despre telefoanele Samsung dar, gigantul high-tech are o varietate foarte mare de produse electronice și electrocasnice. Din acest domeniu mașinile de spălat Samsung cu noile inovații Quick Drive și AddWash fac furori peste tot în lume.

Cu noile QuickDrive și AddWash, Samsung s-a poziționat în ultimii ani ca un factor important pe piața mașinilor de spălat. Aceste game de produse au fost expuse și la Roadshow 2019 Köln în perioada 6- 8 martie. Sub motto-ul „Connected Living”, Samsung a prezentat modalități prin care aparatele electrocasnice conectate pot oferi ajutor în viața de zi cu zi. Nu trebuie să uităm nici produse cum ar fi cuptorul Wi-Fi Dual Cook Flex, frigiderul Family Hub sau alte produse electrocasnice Samsung. În plus față de noi produse în domeniul îngrijirii și spălării rufelor, au fost prezentate inovații pentru diferite produse electrocasnice Samsung.

Tot în acest an, Samsung a folosit roadshow-ul de la Köln ca preludiu pentru prezentarea noii game-uri de produse pentru anul 2019. Bazat pe succesul din 2018, Samsung construiește mai mult și mai inteligent în domeniul spălării. Cu noile modele din seria QuickDrive și AddWash, Samsung oferă utilizatorilor un portofoliu de produse în creștere. Diversitatea produselor Samsung oferă cumpărătorilor mai multe posibilități de alegere privind caracteristicile și prețurile.

Nou portofoliu de produse pentru mașinile de spălat QuickDrive și AddWash

În foarte multe locuințe și la mulți utilizatori a fost observată tendința de a folosi aparate multifuncționale. În acest sens Samsung oferă o nouă mașină de spălat pentru uz zilnic în cadrul portofoliului AddWash.

Köln este cel mai important oraș din Renania și al patrulea ca mărime din Germania după Berlin, Hamburg și München. Numele orașului Köln provine din numele său latin Colonia Claudia Ara Agrippinensium. Domul din Köln, cea mai mare biserică din Germania, este vizitat de peste opt milioane de turiști anual.

Noua mașină de spălat AddWash WD6500 – mașină de spălat și uscător, are un volum suplimentar de încărcare mare. Poate spăla până la 10 kilograme și are o capacitate de uscare de 6 kg de rufe, conform NewsSamsung. Este de așteptat să fie disponibilă de la sfârșitul lunii aprilie. Pentru iubitorii de design, mașina de spălat cu uscător – AddWash WW6800, a fost la Roadshow 2019 Köln. Costurile de funcționare incredibil de mici, capacitatea de a adăuga haine suplimentare la spălare și performanțe excelente de curățare spun totul despre aceasta. Rezultatul este o spălare mai eficientă și cicluri de spălare mult mai scurte.

Mașina de spălat cu uscător Samsung DV6800, din oțel inoxidabil, da din oțel inoxidabil. Cu o culoare de antracit, Samsung schimbă aspectul obișnuit al mașinii de spălat albe și oferă consumatorilor o alternativa de design elegant. De asemenea, Samsung extinde portofoliul QuickDrive prin WW7800, este o mașină de spălat cu funcție Wi-Fi. Doza de detergent și balsam de rufe este reglată automat, iar mașina informează prin intermediul ecranului și printr-un mesaj pe smartphone când mai are detergent doar pentru una sau două spălări.

Urmează prezentări la Berlin, Hamburg, München și Darmstadt

Provocările actuale, cum ar fi schimbarea nevoilor utilizatorilor, dorința de flexibilitate, confort, inovație și design, ne determină să ne extindem continuu portofoliul de produse”. Acest lucru se aplică și categoriei de spălare. Povestea de succes a QuickDrive continuă cu noile modele”, a declarat Alexander Zeeh, directorul Samsung Home Appliances. Dorim să oferim și să arătăm utilizatorilor noi tendințe și posibilități în domeniul aparatelor electrocasnice„.

Roadhsow 2019 Köln este doar începutul. Gama de noi produse electrocasnice Samsung urmează să participe la încă patru evenimente pop-up – între 15 martie și 2 aprilie – în Berlin, Hamburg, München și Darmstadt. Vor mai fi prezentate tehnologii inovatoare pentru casă, comunicare, divertisment, muncă, sănătate și fitness.