Conferință de presă Samsung pentru problemele cauzate de Galaxy Note 7

1773

Samsung va anunța rezultatele investigațiilor privind Galaxy Note 7, în cadrul unei conferințe de presă pe 23 ianuarie 2017.

După mai multe luni de la studii aprofundate, directorii Samsung vor anunța cauza incidentelor care a dus la retragerea de pe piață a terminalului Galaxy Note7.

Samsung Electronics, precum și mai multe organizații de experți internaționali independenți, au alcătuit propriile anchete cu privire la diferite aspecte ale incidentelor lui Galaxy Note 7, și vor prezenta concluziile lor.

Conferința de presă va avea loc la Seul în Coreea de Sud, la 23 ianuarie, 2017, la ora locală 10 AM.

Seul este cel mai mare oraș și capitala Coreei de Sud de peste 600 de ani. Cu aproximativ 10 milioane de locuitori, orașul Seul este unul dintre cele mai populate orașe din lume. 

În plus, Samsung va discuta pe marginea noilor măsurile luate de companie, măsuri care deja au fost puse în aplicare ca răspuns la aceste nedorite incidente.

Lansat în august 2016, și văzut ca un portdrapel al telefoanelor Samsung, Note 7 a dezamăgit. La scurt timp după ce a fost lansat au apărut mai multe cazuri în care bateria a luat foc din motive necunoscute, iar Samsung a decis retragerea telefoanelor de pe piață și returnarea celor deja cumpărate.

Conferința de presă completă va fi disponibilă prin intermediul fluxurilor de știri live la nivel global, și poate fi accesată prin intermediul Samsung Newsroom.

SURSĂSamsung News