O nouă confirmare că seria Galaxy S24 va fi lansată mai devreme

272
O noua confirmare ca seria Galaxy S24 va fi lansata mai devreme
Sursa foto: via mysmartprice.com

Au fost mai multe informații că seria Galaxy S24 va fi lansată de Samsung în ianuarie 2024, mai devreme decât se aștepta. Seria va cuprinde pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Acum o nouă informație, venită de sursă sud-coreeană, confirm acest lucru. Trebuie să specificăm că deocamdată Samsung nu a confirmat oficial data de lansare a viitoarelor sale telefoane emblematice.

Potrivit MySmartPrice, o recentă informație publicată de SBS Biz din Coreea de Sud, a confirmat data lansării și locul următorului eveniment Galaxy Unpacked. Potrivit sursei coreene, evenimentul va avea loc la mijlocul lunii ianuarie pe terenul de origine al Apple. Nu este o surpriză având în vedere că în ultimii ani Samsung a lansat seriile emblematice tot în Statele Unite.

SUA, San Francisco, 17 ianuarie 2024: data lansării seriei Galaxy S24

SBS Biz a confirmă, de asemenea, că gigantul sud-coreean a lansat pe Galaxy S23 FE în țara sa de origine și va lansa seria Galaxy S24 devreme pentru a compensa performanța slabă a diviziei sale de semiconductori. În special, Samsung nu a mai lansat un dispozitiv din seria FE în Coreea de Sud din 2020.

Potrivit sursei amintite mai sus, Samsung a finalizat planurile pentru următorul eveniment de lansare. Pregătirile pentru eveniment au început deja. Gigantul high-tech sud-coreean își va debuta viitoarea serie emblematică în San Francisco, SUA, pe 17 ianuarie 2024. În special, Samsung a avut o istorie de lansare a dispozitivelor emblematice din seria Galaxy S la sfârșitul lunii februarie și comenzile erau livrate cumpărătorilor la începutul lunii martie.

San Francisco a fost fondat la 29 iunie 1776. Aici își au sediul, printre altele, Levi Strauss, Fitbit, Reddit, Dolby, Twitter sau Mozilla. Podul Golden Gate din San Francisco este descris ca „cel mai frumos și cel mai fotografiat pod din lume”.

Samsung a schimbat cronologia cu seria Galaxy S23, care a fost lansată la începutul lunii februarie 2022. Telefoanele au fost apoi disponibile la vânzare înainte de sfârșitul aceleași luni. Cu seria Samsung Galaxy S24, compania este programată să lanseze pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra la mijlocul lunii ianuarie și să înceapă livrarea înainte de sfârșitul lunii. Potrivit aceleași informații, Samsung consideră că seria Galaxy S24 este salvatoarea în vremurile tulburi cauzate de afacerea lentă a semiconductoarelor și scăderea profitului operațional în trimestrul trei din 2023.