Acasă Stiri A fost confirmată capacitatea bateriei mijlociului Galaxy S11

A fost confirmată capacitatea bateriei mijlociului Galaxy S11

Până acum nu era cunoscută capacitatea bateriei unui singur smartphone din seria S11: modelul mijlociu Samsung Galaxy S11. Conform GalaxyClub, certificarea vine din aceeași sursă ca pentru celelalte baterii de pe seria S11. Smartphone-ul Samsung Galaxy S11 va avea o baterie de 4.500 mAh.

Cu ceva timp în urmă, am aflat ce fel de baterie vrea Samsung să introducă în Galaxy S11e – cel mai mic dispozitiv din seria S11. Cu o capacitate de aproximativ 3.800 mAh, aceasta s-a dovedit a fi un pas important înainte în comparație cu actuala serie Galaxy S10. Mai mult, am văzut zilele trecute că Samsung Galaxy S11+ va primi o baterie enormă de 5.000 mAh. Acum avem capacitatea la toate cele trei smartphone-uri din serie și nu la nivel de zvon, din sursă sigură.

Samsung Galaxy S11 5G poate avea și el o baterie de 4.500 mAh

Pe site-ul bazei de date a agenției de certificare SafetyKorea a apărut bateria Samsung cu numărul de model EB-BG985ABY. Aceasta este destinată telefoanelor cu număr de model SM-G985F. Acest număr de model este destinat variantei S11 4G. Mai mult, probabil această baterie ajunge și în telefonul cu numărul de model SM-G986B, adică Samsung Galaxy S11 5G.

Pe site-ul SafetyKorea apare o fotografie destul de încețoșată, pe care se poate citi un singur număr mai mult sau mai puțin clar: capacitatea tipică este de 17,37 Wh (watt oră). Cu tensiunea standard curentă de Samsung de 3,86 Volți, aceasta înseamnă exact o capacitate de 4.500 mAh. Aceasta este mai mare decât bateriile aflate la ora actuală pe Samsung Galaxy S10+ și Samsung Note 10+. Este, prin urmare, un salt clar înainte pentru telefoanele de top ale gigantului tech din 2020.

Watt (simbol: W) este unitatea de măsură pentru putere în Sistemul internațional de unități. Denumirea unității de măsură este dată după numele fizicianului James Watt. Numele fost propus inițial de C. William Siemens în august 1882 la al doilea Congres al Asociației Britanice pentru Progresul Științei.

Desigur, sud-coreenii nu pun degeaba baterii mai mari în dispozitivele lor de top. Seria Samsung Galaxy S11 va veni cu o rată de actualizare a ecranului de 120 Hz . Aceasta consumă mai multă energie, ceea ce face ca bateriile mai mari să fie necesare. Cu toate acestea, puteți alege, de asemenea, să folosiți S11 la 60 Hz, pentru a putea beneficia totuși de o durată de viață mai mare a bateriei. Cel puțin pe hârtie. Rămâne de văzut cum se va dovedi acest lucru în practică.

Diferență evidentă de capacitate față de S10 în favoarea seriei S11

Pentru o mai ușoară memorare și comparație între bateriile celor trei modele vă oferim mai jos capacitățile bateriilor din toate modelele seriei S11 și o comparație cu seria Galaxy S10.

  • Samsung Galaxy S11e: 3.800-3.900 mAh – Galaxy S10e are 3.100 mAh
  • Samsung Galaxy S11: 4.500 mAh – Galaxy S10 are 3.400 mAh
  • Samsung Galaxy S11 Plus: 5.000 mAh – Galaxy S10+ are 4.100 mAh

În combinație cu modulul de cameră Hubble (inclusiv camera de 108 MP), seria Galaxy S11 pare a fi surprinzător de interesantă. Lansarea este așteptată în cursul lunii februarie, lansarea în sine la vânzare va avea loc în cursul lunii martie.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...