Crăciun fericit! Merry Christmas! Frohe Weihnachten! Buon Natale!

3849

Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă bucurie și liniște sufletească! Datinile și colindele să vă înveselească, să dăruiți și să primiți dragoste și fericire! Crăciun Fericit!

Crăciunul a început să fie serbat de către creștini pe 25 decembrie, după cel puțin trei secole de la începerea misiunii de evanghelizare a apostolilor. Crăciunul a fost sărbătorit începând cu secolul IV în Vest și începând cu secolul V în Est. Inițial, sărbătoarea nașterii lui Hristos era ținută pe 6 ianuarie.

De la debutul secolului al XX-lea, Crăciunul devine și o sărbătoare laică. Este celebrată atât de către creștini cât și de necreștini, centrul de greutate al celebrării deplasându-se de la participarea în biserică spre aspectul familial al schimbului de cadouri sau, pentru copii, „darurile de la Moș Crăciun.” Pentru un frumos cadou de Crăciun, Samsung vă oferă mai multe telefoane disponibile acum pe piață, pentru toate bugetele și multe la prețuri excelente.

Crăciun Fericit!

”Crăciunul este pătura magică care ne acoperă, acel ceva atât de intangibil de parcă este un parfum. Poate să țeasă un val de nostalgii în jurul nostru. Crăciunul poate fi o zi de sărbătoare sau de rugăciune, dar va fi întotdeauna și o zi de aducere aminte în care ne gândim la tot ce am iubit vreodată.” Augusta E. Rundel

Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune”. Calvin Coolidge

Obiceiul împodobirii bradului de Crăciun își trage originile de la popoarele germanice. Tradiția s-a răspândit în restul Europei și apoi în toată lumea după Primul Război Mondial. Între podoabele bradului bomboanele de pom, globurile și ghirlandele au devenit clasice.

Frumusețea Crăciunului, cu dulcele ecou al colindelor și imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire! Să fiți bucuroși, să fiți fericiți, să fiți iubiți!

Vă dorim Crăciun Fericit!

Cu drag, echipa iLoveSamsung