Cu One UI 4.0 modulul Good Lock și QuickStar primesc noi actualizări

332
Cu One UI 4.0 modulul Good Lock si QuickStar primesc noi actualizari
Sursa Foto: SamMobile.com

După cum știți, Samsung Good Lock este o aplicație de personalizare populară printre toți utilizatorii de smartphone-uri Galaxy. În interiorul aplicației Good Lock, putem găsi o mulțime de aplicații și module care sunt destul de utile pentru a modifica interfața One UI în funcție de creativitatea utilizatorului.

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația sa de personalizare. În același timp Samsung actualizează și modulul QuickStar și One Hand Operation+ cu suport pentru Android 12 și One UI 4.0. Good Lock de la Samsung și toate modulele sale permit un nivel fără precedent de personalizare, oferind foarte multe funcții.

Good Lock, QuickStar și One Hand Operation+ primesc noi actualizări

Testerii au avut acces la Good Lock pe seria Galaxy S21 care rulează One UI 4.0 beta din momentul lansării programului beta. Totuși, nu fiecare modul al aplicației a fost acceptat și, în plus, era vorba că lista de module acceptate nu va crește cu nimic pe parcursul perioadei de testare beta. Cu toate acestea, Samsung pare să fi revenit la asta. În ceea ce privește aplicația, cea mai recentă actualizare la versiunea 2.1.02.2 pretinde că remediază problemele GUI (Graphical user interface) cu One UI 4.0, deși nu intră în detalii.

Samsung QuickStar tocmai a fost actualizat la versiunea 5.0.00.00. Singura adăugare nouă menționată în jurnalul de modificări este suportul pentru One UI 4.0 bazat pe Android 12, conform SamMobile. QuickStar este unul dintre cele mai utile module ale familiei Good Lock. Aceasta permite utilizatorilor să personalizeze panoul rapid sau componentele de setare rapidă. În plus, puteți ajusta și culoarea, transparența panoului rapid, puteți face o bară de stare simplă și multe altele.

Good Lock este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Aplicația include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. De atunci, aplicația a fost actualizată permanent de Samsung.

One Hand Operation+ a funcționat deja cu One UI 4.0, dar a primit câteva comutatoare noi și o pată de culoare în această săptămână. Aplicația, împreună cu panoul Instrumente rapide, urmează acum tema Material You pe care ai ales-o din imaginea de fundal. Da, este o mică schimbare, dar una binevenită.