O variantă de culoare verde pentru Galaxy S10 este în lucru

2008

Samsung lucrează la o variantă verde pentru cel puțin unul dintre modelele lui Galaxy S10. Cunoscutul „Ice Universe” a lansat această informație online și, prin prisma antecedentelor sale anterioare în materie de informații referitoare la telefoanele Samsung, înclinăm să îl credem.

Mai multe informații din ultimul timp au sugerat că S10 – codificat „Beyond” – va fi disponibil în cinci opțiuni de culoare. Deoarece seria se află încă într-o fază de pre-producție Samsung mai poate face modificări la caracteristici sau opțiuni de culoare. Poate alege să șteargă una din nuanțele actuale de culoare sau decide să comercializeze altele noi în lunile următoare.

Nu toate culorile lui Galaxy S10 vor fi disponibile la nivel global.

Știrile inițiale au fost despre planificarea a cinci culori pentru Samsung Galaxy S10, au provenit tot de la „Ice Universe”. Acestă nouă informație sugerează că varianta verde din familia S10, va fi însoțită de culori negre, albe, argintii și roz. Versiunea neagră a seriei S10 este probabil din nou Midnight Black, în timp ce natura celorlalte patru este mai puțin clară.

Conform AndroidHeadlines, numărul de cinci culori a fost inițial descris ca fiind „candidate„, deși verdele se pare că a fost aprobat pentru comercializare. Practicile anterioare ale companiei Samsung sugerează că nu toate culorile vor fi disponibile la nivel global. Unele nuanțe de culoare pot fi rezervate pentru anumite modele selectate sau pentru anumite configurațiile de memorie. Samsung este așteptat să treacă peste tradiția gamei Galaxy S anul viitor, va lansa trei telefoane în loc de două.

Veniturile anuale globale ale Apple au totalizat 229 miliarde dolari pentru anul fiscal 2017. Apple este cea mai mare companie de tehnologie a informației din lume, după venituri și cel de-al treilea producător mondial de telefoane mobile după Samsung și Huawei. În 2018, Apple are aproximativ 123.000 de angajați și 504 magazine în 24 de țări.

Împărțirea liniei în trei telefoane Android în loc de două este o strategie mai apropiată de cea a Apple. Modelul de top Galaxy S10 va avea cinci camere – o setare cu trei camere pe spate și dual-camera frontal.

Ultimul model de culoare verde de la Samsung a fost lansat acum trei ani. Acesta a fost o variantă de culoare Emerald Green pentru modelul Samsung Galaxy S6 Edge. Această culoare a avut succes și compania high-tech nu a uitat acest lucru. Samsung, cu această culoare, pare să reînvie unele variantele mai neconvenționale ale smartphone-urilor. A mai făcut acest lucru recent cu Galaxy Note 9, a cărei nuanță maronie este denumită oficial Metallic Copper.