Două noi culori „epice” pentru Galaxy S23 Ultra în India

281
Doua noi culori epice pentru Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: via hdblog.it

Vedeta seriei Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Ultra ar urma să fie disponibil în curând în două culori noi. Informația vine de la site-ul oficial al companiei din India, care a postat informația pe Twitter. Noile culori vor „nuanțe epice” și te vor face să exclami „Wooow!”. În scurtul teaser, cele două culori nu sunt prezentate efectiv, ci doar un punct de plecare al culorii: un vișiniu și un bleumarin (roșu și albastru).

Evident, nu pot fi Red sau Sky Blue, două dintre variantele exclusive de culoare disponibile pe Samsung Shop, pe lângă Graphite și Lime. Nu ne așteptăm nici la două dintre cele patru culori mai clasice: Green, Phantom Black, Lavander și Cream. Aceste culori sunt momentan disponibile pentru piața indiană unde mai sunt disponibile alte șapte culori. La fel este cazul și în Europa, unde sunt disponibile aceleași culori, cu excepția lui Lavander.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy S23 Ultra primește noi culori în India

Indiferent care vor fi aceste două noi culori suplimentare, Galaxy S23 Ultra este cu siguranță topul de gamă cu cea mai mare alegere de culori de pe piață în prezent. Momentan, însă, nu există alte informații suplimentare, cu atât mai mult fotografii. Nu excludem că ambele culori să fie destinate exclusiv pieței indiene, probabil în versiune „Special Edition”.

Deși Samsung India nu a furnizat un calendar specific pentru lansarea acestor noi nuanțe de culoare, se anticipează că vor fi lansate în această săptămână. Samsung India a prezentat în teaser pe Galaxy S23 Ultra încadrate de flori în roșu și albastru. S-ar putea că viitoarele culori să aibă altă denumire atunci când Samsung le lansează oficial, potrivit HDBlog.

HDBlog este un site italian fondat în 2008, este cel mai bun site tehnic din Italia. Este scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Abordează smartphone-uri, aparate foto, software, televizoare, electronice de consum, etc.

Cu toate acestea, specificațiile hardware nu se vor schimba la Samsung Galaxy S23 Ultra. Smartphone-ul are un procesor Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy (4nm), un procesor grafic GPU Adreno 740 și Qualcomm AI Engine NPU. Pe partea de memorie are 8/12GB de memorie RAM și 256/512GB sau 1TB spațiu de stocare. S23 Ultra are un ecran Dynamic AMOLED 2x cu diagonala de 6,8 (17,27 centimetri) cu rată de reîmprospătare variabilă 1-120 Hz, protejat de sticlă Gorilla Glass Victus 2.

Alte caracteristici notabile la S23 Ultra includ capabilități ultra-wideband (UWB) și certificare la praf și apă IP68. Telefonul are o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 45W, încărcare wireless Qi de 10W și încărcare wireless inversă.