O paletă bogată de culori pentru Galaxy Z Flip 6

79
Galaxy Z Flip 6 culori
Sursă foto: Smartprix

Dintre cele două telefoane pliabile lansate anul trecut, cel mai bine s-a vândut Galaxy Z Fold 5. În acest fel era oarecum normal ca următorul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 6 să suscite mai mult interes din partea fanilor Samsung. Deși telefonul în sine nu a fost încă lansat, informațiile despre Flip 6 sunt multe, iar acum am aflat toate culorile în care va fi vândut. Informația vine de la o sursă reputată din domeniu, Ross Young.

Galaxy Z Flip 6 a fost deja în zvonuri de ceva timp. Avem o idee despre ce procesor va avea, ce baterie, despre camere și multe altele. Mai jos, via PhoneArena, detaliem puțin culorile ce vor fi disponibile pe Flip 6 pentru a vă putea orienta la ce culoare să optați dacă aveți în vedere să cumpărați un Galaxy Z Flip 6.

Albastru deschis – Light Blue. În primul rând, avem albastrul deschis senin și elegant. O astfel de culoare este perfectă dacă vrei ceva care să iasă în evidență, dar să rămână plăcută pentru ochi. Astfel telefonul ar trebui să fie proaspăt, modern și va adăuga o notă subtilă de eleganță tehnologiei tale zilnice. Samsung a mai făcut această culoare și nu numai cu acest telefon. Am văzut ceva similar cu Blue la Galaxy Z Flip 4.

Negru fabricat – Crafted Black. În continuare, avem un clasic Crafted Black care se zvonește și pentru telefon. Ross Young a spus că această culoare se presupune că va fi o culoare cu „volum mai mic”, ceea ce ar putea însemna că vor fi produse mai puține dispozitive cu această culoare sau ar putea însemna că va fi o exclusivitate Samsung.com. O anumită formă de negru sau gri închis este aproape un aspect de bază pentru telefoane, precum și pentru telefoanele Samsung. Galaxy Z Flip 5 în grafit este și o culoare apropiată de negru. Atemporal și profesionist, negrul nu se demodează niciodată. Dacă cauți ceva care să arate elegant și sofisticat, fără a atrage atenția inutilă, Crafted Black va fi probabil calea de urmat.

Mentă – Mint. Pentru cei care iubesc puțină culoare, dar totuși își doresc ceva liniștitor, menta ar putea fi calea de urmat. Mai devreme, s-a zvonit că această culoare este Light Green, dar potrivit lui Young, se va numi Mint. Flip 5 este disponibil și într-o culoare Mint. O astfel de nuanță proaspătă și aerisită ar putea fi perfectă pentru anotimpurile de primăvară și vară, dând o atmosferă răcoroasă și răcoritoare. Este o modalitate grozavă de a adăuga o pată de culoare aspectului tău de zi cu zi.

Umbra argintie – Silver Shadow. Silver Shadow este o altă opțiune zvonită pentru culorile Galaxy Z Flip 6. Mai devreme, s-a zvonit că culoarea se numește pur și simplu „Silver”. Ne așteptăm la o nuanță elegantă și lustruită, perfectă pentru oricine dorește ca telefonul lor să arate la fel de premium pe cât se simte. Împreună cu culoarea atrăgătoare a pliabilului, această opțiune de culoare ar trebui să arate foarte sofisticată. Desigur, aceasta este o culoare exclusivă și arată rama telefonului în negru. Credem că argintiul va fi peste tot pe telefon (inclusiv cadrul) la fel ca și celelalte opțiuni și, probabil, va fi mai strălucitor și mai ușor.

Galben – Yellow. Iubești soarele? Galaxy Z Flip 6 ar putea veni și într-un galben strălucitor și vesel. Această culoare distractivă și plină de energie va întoarce cu siguranță capetele și vă va aduce un zâmbet pe față de fiecare dată când utilizați telefonul. Ar trebui să fie perfectă pentru cei care doresc să adauge un pic de bucurie și pozitivitate vieții lor tehnice.

Piersică – Peach. Piersica este o altă culoare despre care se zvonește, care ar putea fi un ton cald și moale. Samsung nu a făcut tocmai o nuanță de piersică cu telefoanele sale Flip, dar avem o opțiune de culoare Peach și pe Samsung Galaxy A53. Ar trebui să adauge o notă de farmec frumosului telefon pliabil cu clapetă. Dacă sunteți în căutarea ceva puțin diferit, care să mențină în continuare o atmosferă clasică, Peach ar putea fi alegerea perfectă. Această culoare ar putea fi, de asemenea, o culoare exclusivă Samsung.com, așa cum este listată de Young în categoria „volum mai mic”.

Alb – White. Pentru un aspect curat și minimalist, White ar putea fi opțiunea. Cel mai probabil, Samsung va oferi o nuanță de Alb, deoarece este clasică și nu se demodează niciodată. Este simplu și elegant. Un Z Flip 6 alb ar fi perfect pentru cei care apreciază o estetică elegantă și modernă.

Samsung Galaxy Z Flip 5 este disponibil și în Crem, o culoare aproape albă, dar cu un subton cald. Încă nu este clar în ce nuanță exactă de alb poate apărea Flip 6. Va fi fie acest tip de alb mai cald, fie un tip de alb mai rece, asemănător zăpezii. Această culoare ar putea fi o exclusivitate Samsung.com.

Lavandă – Lavender. Și nu în ultimul rând, avem Lavanda. Se știe că Samsung oferă întotdeauna o versiune de violet, lavandă sau roz pentru pliabilele sale Z Flip, așa că nu este surprinzător că vedem Lavender ca una dintre zvonurile Flip 6 culori. Levănțica ar trebui să fie o nuanță moale și elegantă, care adaugă o notă de rafinament și o alegere excelentă dacă doriți ca telefonul dvs. să iasă în evidență fără a fi prea sclipitor.

Deși toate aceste culori se bazează pe zvonuri, este interesant să ne gândim la posibilitățile pentru Samsung Galaxy Z Flip 6. Indiferent dacă preferați nuanțe clasice sau ceva mai aventuros, se pare că ar putea fi ceva pentru toată lumea. Abia așteptăm să vedem în ce culori va lansa Samsung noul său pliabil cu clapetă.