Cum să personalizați sunetele de notificare ale unui telefon Samsung

2048
Cum sa personalizati sunetele de notificare ale unui telefon Samsung
Sursa foto: digitaltrends.com

Indiferent dacă sunteți mândru proprietar al unui telefon Samsung Galaxy S22 Ultra sau aveți un Galaxy A53 de gamă medie, probabil că veți primi notificări de la o mulțime de aplicații diferite, alerte pop-up despre mesaje, e-mailuri, răspunsuri și multe altele. Dar, puteți personaliza sunetele de notificare pe telefoanele Samsung Galaxy pentru a ști de unde provin.

Dacă vă place ideea de a primi notificări specifice, dar sunteți enervat de sunetele pe care le emite telefonul dvs. Samsung, există o modalitate de a o schimba. Vă vom arăta exact ce trebuie să faceți pentru a schimba acel sunet de notificare și pentru a selecta anumite sunete de notificare pentru anumite aplicații, astfel încât să auziți doar ceea ce doriți. Cum am scris mai sus este valabil pentru orice telefon Samsung, chiar dacă este un Galaxy S22, Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy A32 sau un model mai vechi, Galaxy Note 10.

Schimbați toate notificările la un sunet nou pe propriul telefon Samsung Galaxy

Această opțiune este perfectă dacă nu vrei sunete diferite, dar preferi ca telefonul Samsung să facă un zgomot mai plăcut. Cu acești pași, puteți schimba sunetul pe care îl fac toate notificările pentru toate aplicațiile la aceeași alertă la alegere. Iată pașii de urmat:

  • Din ecranul de pornire al telefonului Samsung, glisați în jos pentru a accesa setările rapide
  • Selectați opțiunea Setări, pictograma roată
  • În meniul Setări, una dintre opțiuni este Sunete și vibrații. Selectați aceasta pentru a continua
  • Selectați Sunete de notificare în meniul următor

Veți vedea acum o listă de sunete potențiale de notificare pe care le puteți seta. Selectați unul și toate notificările vor începe să fie redate cu acel sunet. Asta e tot ce trebuie să faci. Vedeți pe I❤️Samsung care sunt cele mai bune telefoane Samsung Galaxy pe care le puteți cumpăra acum!

Setați o notificare personalizată pentru o aplicație individuală

Sunetele generale de notificare sunt bune, dar dacă sunteți genul de persoană care jonglează cu notificările personale WhatsApp, probabil doriți să aveți sunete de notificare diferite, astfel încât să știți ce aplicație trimite o alertă. Dacă nu vă place sunetul nativ pe care aplicația îl produce singură, puteți modifica notificările pentru a obține exact sunetele dorite. Iată ce să faci:

  • Încă o dată, începeți prin glisarea în jos pe ecran pentru a deschide meniul de setări rapide și alegeți pictograma Setări
  • De data aceasta, derulați în jos până ajungeți la Aplicații și selectați această categorie
  • Aplicațiile descărcate vor apărea în ordine alfabetică. Selectați aplicația cu care doriți să începeți
  • Următoarea fereastră va afișa o varietate de informații despre aplicație. Căutați în secțiunea Setări aplicație pentru a găsi opțiunea Notificări. Selectați-o!
  • Rețineți că puteți alege să activați sau să dezactivați notificările pentru această aplicație. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că numai anumite aplicații emit sunete pe telefonul dvs. Samsung. Dacă aceasta este una dintre aplicațiile pe care doriți să nu facă zgomot, opțiunea Afișați notificările ar trebui să fie activată.
    • Acum, deși această parte poate varia puțin în funcție de ce telefon Samsung aveți. Ar trebui să puteți selecta aici categoriile de notificare (pe unele telefoane Galaxy mai vechi, va trebui să selectați Diverse). Apoi, selectați tipul de notificare pentru care doriți să schimbați sunetul, cum ar fi Notificări de mesaje.
  • În fereastra următoare, selectați Sunet. Veți afișa din nou lista de sunete potențiale de notificare, unde puteți alege orice sunet doriți pentru a-l activa.

Rețineți că această fereastră este o opțiune excelentă dacă doriți alerte, dar preferați ca acestea să nu facă zgomot. Puteți seta telefonul să vibreze sau să clipească o lumina, potrivit Digitaltrends. De asemenea, puteți alege dacă doriți sau nu să vedeți notificări pe ecranul de blocare.

Ce zici de adăugarea de sunete noi pe propriul telefon Samsung?

Sunetele de notificare personalizate nu sunt la fel de ușor de configurat ca tonurile de apel personalizate, dar este posibil dacă sunteți dispus să faceți câțiva pași suplimentari.

  • În primul rând, trebuie să luați un fișier de sunet cu sunetul dorit, cum ar fi un MP3 sau ceva similar. Descărcați-l pe telefonul dvs. Samsung!
    • Fișierul se va descărca probabil automat în folderul Muzică, așa că trebuie să mergeți la aplicația Fișierele mele, apoi selectați Audio, apoi selectați Muzică și găsiți fișierul de sunet. Apăsați lung pe fișier, apoi selectați Copiere.
  • Reveniți la ecranul de pornire Fișierul meu și selectați Stocare internă
  • Derulați în jos până când vedeți Notificări și selectați-l! Odată ajuns la Notificări, alegeți Copy here – Copiați aici.
  • Acum, când accesați Setări și vă uitați la opțiuni pentru a vă schimba sunetul de notificare, ar trebui să vedeți numele fișierului dvs. de sunet să apară pe listă, permițându-vă să-l alegeți și să îl faceți sunetul personalizat.
  • Alternativ, puteți utiliza o aplicație terță parte, cum ar fi Zedge, pentru a adăuga sunete noi pe telefon și a le atribui cu ușurință ca sunete de notificare.