Cumpărarea directă de pe site-ul Samsung.com, disponibilă

1438

Cumpărarea directă de pe Samsung.com acum disponibilă în majoritatea țărilor europene. Accesul la dispozitivele Samsung nu este dificil, fiind disponibile prin mulți parteneri și rețele de telefonie mobilă. Totuși pentru utilizatori ce doreau achiziționarea unuia direct de pe website-ul Samsung acest lucru era imposibil.

Cumpărare unor produse de pe multe site-uri de vânzări din toată lumea este acum din ce în ce mai frecventă și la îndemâna oricui. Foarte multă lumea apelează la cumpărarea de produse online și gigantul high-tech din Coreea de Sud nu a putut rămâne indiferent la acest trend. Prim această informație vrem să venim în ajutorul cititorilor noștri, cititori care suntem siguri că folosesc și ei acest sistem de cumpărare.

Bineînțeles că de pe Samsung.com puteți cumpăra doar produse fabricate de compania sud-coreeană. Un avantaj, printre altele, ar fi că puteți intra în posesia unui produs mult mai repede după apariția lui pe piață.

Recent, Samsung a făcut o revizie generală a website-ului oficial și a adăugat obținea de cumpărare directă din majoritatea țărilor europene, inclusiv România. Astfel, în locul necesității cumpărării doar a dispozitivelor disponibile în magazinele dintr-o regiune anume, Samsung va accepta comenzi directe dar probabil la un preț ceva mai mare.

Sperăm să fie un lucru util pentru cititorii noștri.