Unele curele de la Galaxy Watch 6 se detașează accidental de la sine

366
Curelele Galaxy Watch 6 se deschid accidental de la sine
Sursa foto: androidheadlines.com

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic sunt pe piață de puțin peste o lună. Samsung a introdus un nou mecanism de curea „One-Click” cu seria Galaxy Watch 6. Acest mechanism face ca înlocuirea curelelor de ceas să fie mai convenabilă decât mecanismul cu știft utilizat pe Galaxy Watch 5 și modelele mai vechi. Cu toate acestea, compania pare să fi făcut prea ușor detașarea curelelor, atât de mult încât noile curele se desprind de la ceas de la sine.

Au fost mai multe reclamații de la utilizatorii acestor ceasuri afectați de această problemă. Deși nu pare să fie larg răspândită, este totuși o problemă. Deoarece cureaua se poate desprinde aleatoriu de cadran în orice moment, este posibil ca utilizatorii să nu poată reacționa rapid pentru a-și împiedica ceasul să cadă la pământ.

În ultimele zile, mai mulți utilizatori de Galaxy Watch 6 s-au plâns de căderi aleatorii ale curelei. Acest lucru se întâmplă din cauza apăsărilor accidentale ale butonului cu un singur clic, potrivit AndroidHeadlines. Ideea Samsung a fost să le permită utilizatorilor să detașeze rapid cureaua prin apăsarea butonului. Cu toate acestea, se dovedește că oasele încheieturii tale pot apăsa accidental – și ușor – butonul, ceea ce duce la detașări neașteptate.

Probleme de detașare a curelelor la seria Galaxy Watch 6

Acest lucru se poate întâmpla oricând, fără ca vreo acțiune specifică să declanșeze detașarea. Totuși cureaua nu ar trebui să se desprindă singură dacă nu vă mișcați des încheietura mâinii sau mâna. Vârful ulnei pare să apese butonul, așa că este mai probabil să întâmpinați această problemă dacă aveți un vârf mai pronunțat. De asemenea, vă puteți confrunta cu această problemă dacă purtați ceasul puțin prea strâns în timpul unor activități fizice intense.

Scheletul uman adult este format din 206 oase, deși este posibil ca unii adulți să aibă mai multe, până la 213 oase. Acestea includ oasele craniului, coloana vertebrală (vertebre), coaste, brațe și picioare. Femurul este cel mai mare os din corpul uman.

De fapt, unii dintre utilizatorii și-au dat jos ceasul atunci când alergau sau mergeau pe bicicletă. Acest lucru este o soluție de moment pentru ca Galaxy Watch 6 / Galaxy Watch 6 Classic să nu cadă pe beton și să sufere daune. Sigur că nu este o soluție pe termen lung. Butonul este destul de greu de apăsat, dar cu siguranță nu este insensibil la apăsările accidentale ale oaselor încheieturii.

Ca măsură de precauție, puteți folosi curele de la terți sau curele Samsung mai vechi care utilizează mecanismul cu știft. Curelele pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro sunt compatibile cu seria Galaxy Watch 6. Până în momentul scrierii acestui articol, Samsung nu a declarat nimic despre această problemă. Dar dacă mulți utilizatori se confruntă cu problema, compania poate renunța la acest mecanism cu un singur clic și poate reveni la soluția mai veche. Sau poate vine cu ceva mai bun, dar va trebui să așteptăm.