Cuta de la mijloc va dispărea sau nu pe Galaxy Z Flip 6?

145
Galaxy Z Flip 6
Sursă foto: Future

Chiar azi am avut informații despre Galaxy Z Fold 6, dar nici în privința lui Galaxy Z Flip 6 nu ducem lipsă de ele. Lansarea lui Flip 6 și Fold 6 va avea loc la începutul lunii iulie și am auzit deja destul de multe despre ce poate avea Samsung de oferit în acest an. Dar există întotdeauna loc pentru mai multe detalii. Se pare că viitorul Flip va primi un upgrade major de afișare.

Potrivit site-ului coreean The Elec, citat de Tomsguide, Samsung va folosi o versiune mai groasă a sticlei sale ultra-subțiri (UTG) pe ecranul pliabil al lui Galaxy Z Flip 6. Când spunem groasă să nu vă ducă gândul la cine știe ce grosime. Diferența este de doar 20 de microni, trecând de la 30 de microni la 50 de microni. Pentru comparație, grosimea unui fir de păr uman are aproximativ 99 de microni! Se așteaptă ca acest lucru, această grosime, să ofere sticlei o suprafață mai dură și o cută mai mică a afișajului.

O cută mai mică sau invizibilă este cu siguranță ceva așteptat de fanii Samsung. Nimănui nu-i place să vadă un pliu în mijlocul ecranului telefonului, chiar dacă este pliabil. Având în vedere că mulți alți producători de telefoane pliabile au făcut pași mari în direcția reducerii acestei cute, este timpul ca Samsung să facă, în sfârșit, ceva cu privire la cuta lui Galaxy Z Flip 6.

O rezistență mai bună a suprafeței ar trebui, de asemenea, să facă Flip 6 mai durabil. Dar, este posibil să nu fie la fel de durabil ca Galaxy S24 Ultra, cu ecranul Gorilla Glass Armor. Având în vedere că UTG nu este cunoscut pentru rezistența sa, orice creștere a durabilității sale este binevenită.

Sursă foto: Future

The Elec susține că Galaxy Z Flip 6 ar putea avea aceeași balama ca Samsung Galaxy Z Flip 5. Dar, cu Galaxy Z Flip 7 se pare că se vor schimba lucrurile. Surse din lanțul de aprovizionare Samsung spun că o balama nou-nouță este avută în vedere pentru pliabilul de anul viitor. Mai mult, Flip 7 va avea o nouă „structură UTG” pentru a reduce și mai mult pliul afișajului.

Ultra-Thin Glass – Sticla ultra subțire are mai puțin de 100 micrometri (µm) grosime, poate fi chiar de 30 µm. Este la fel de groasă ca un păr uman. Cel mai mare producător de sticlă din lume este compania Saint-Gobain din Franța.

Deși am lua ambele zvonuri cu rezerve, informațiile despre o cută mai mică pentru Flip 6 se aliniază cu unele anterioare. Acestea fiind spuse, am auzit, de asemenea, că Flip 6 ar putea avea o balama nouă. Dar, dacă al doile zvon este de crezut, posibil ca această balama să ajungă doar pe Galaxy Z Flip 7.

Se așteaptă ca Flip 6 și Fold 6 să fie lansate pe 10 iulie, dacă zvonurile sunt de crezut. Ne așteptăm ca noul Flip să vină cu un ecran exterior mai mare, un procesor Snapdragon 8 Gen 3 la nivel global, o cameră principală de 50MP și suita de funcții Galaxy AI.