Acasă Stiri Data lansării lui Galaxy Note 8 a fost confirmată de Samsung

Data lansării lui Galaxy Note 8 a fost confirmată de Samsung

Au apărut multe speculații cu privire la lansarea viitorului smartphone pilot în ultimele săptămâni, astăzi data lansării lui Galaxy Note 8 a fost confirmată de Samsung.

Multe știri au sugerat că telefonul va fi lansat mai devreme decât era de așteptat, asta înseamnând că Samsung nu va prezenta telefonul la IFA 2017 din septembrie, la Berlin.

Șeful Samsung Mobile a confirmat recent că Note 8 va fi lansat spre sfârșitul lunii august.

Acum avem confirmarea, compania Samsung a anunțat oficial data lansării lui Galaxy Note 8 prin trimiterea de invitații la presă.

Samsung va organiza un eveniment separat pentru prezentarea lui Galaxy Note 8, la Park Avenue Armory din New York City, în data de 23 august.

Acum ar trebui să facem o clarificare privind această invitație. Numele Samsung Galaxy Note 8 nu este scris nicăieri pe ea. Dar este inclusă și o siluetă albastră în formă de S Pen, care îndepărtează acest mister.

Acesta va fi un moment foarte important pentru Samsung, deoarece marchează, în esență, renașterea gamei Galaxy Note după problemele care au fost cu Samsung Galaxy Note 7. Samsung a confirmat rapid anul trecut că gama Note nu va fi întreruptă, urmarea se va vedea în curând cu Galaxy Note 8.

În ceea ce privește Galaxy Note 8, așteptăm să prezinte un afișaj Infinity de 6,3 inch cu un procesor Exynos 8895 / Snapdragon 835, eventual cuplat cu 6 GB de memorie RAM. De asemenea, acesta poate fi primul telefon smartphone de la Samsung care va veni echipat cu o cameră dublă, phablet-ul va avea și o baterie de 3.300 mAh.

Se pare ca scanerul de amprente se va afla pe spate, similar cu pozitionarea pe Galaxy S8 și Galaxy S8 +. Dar se așteaptă o diferență majoră. Dacă recent prezentatele scurgeri despre Galaxy Note 8 sunt corecte, blițul cu LED-uri este așezat între cititorul biometric și lentilele camerei pe viitorul phablet.

Mai avem mai mult de o lună până când acest Note va vedea lumina zilei, ceea ce înseamnă că avem destul timp pentru alte scurgeri și zvonuri până cînd adevărul va ieși la iveală.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...