Data lansării lui Galaxy Note 8 a fost confirmată de Samsung

1310

Au apărut multe speculații cu privire la lansarea viitorului smartphone pilot în ultimele săptămâni, astăzi data lansării lui Galaxy Note 8 a fost confirmată de Samsung.

Multe știri au sugerat că telefonul va fi lansat mai devreme decât era de așteptat, asta înseamnând că Samsung nu va prezenta telefonul la IFA 2017 din septembrie, la Berlin.

Șeful Samsung Mobile a confirmat recent că Note 8 va fi lansat spre sfârșitul lunii august.

Acum avem confirmarea, compania Samsung a anunțat oficial data lansării lui Galaxy Note 8 prin trimiterea de invitații la presă.

Samsung va organiza un eveniment separat pentru prezentarea lui Galaxy Note 8, la Park Avenue Armory din New York City, în data de 23 august.

Acum ar trebui să facem o clarificare privind această invitație. Numele Samsung Galaxy Note 8 nu este scris nicăieri pe ea. Dar este inclusă și o siluetă albastră în formă de S Pen, care îndepărtează acest mister.

Acesta va fi un moment foarte important pentru Samsung, deoarece marchează, în esență, renașterea gamei Galaxy Note după problemele care au fost cu Samsung Galaxy Note 7. Samsung a confirmat rapid anul trecut că gama Note nu va fi întreruptă, urmarea se va vedea în curând cu Galaxy Note 8.

În ceea ce privește Galaxy Note 8, așteptăm să prezinte un afișaj Infinity de 6,3 inch cu un procesor Exynos 8895 / Snapdragon 835, eventual cuplat cu 6 GB de memorie RAM. De asemenea, acesta poate fi primul telefon smartphone de la Samsung care va veni echipat cu o cameră dublă, phablet-ul va avea și o baterie de 3.300 mAh.

Se pare ca scanerul de amprente se va afla pe spate, similar cu pozitionarea pe Galaxy S8 și Galaxy S8 +. Dar se așteaptă o diferență majoră. Dacă recent prezentatele scurgeri despre Galaxy Note 8 sunt corecte, blițul cu LED-uri este așezat între cititorul biometric și lentilele camerei pe viitorul phablet.

Mai avem mai mult de o lună până când acest Note va vedea lumina zilei, ceea ce înseamnă că avem destul timp pentru alte scurgeri și zvonuri până cînd adevărul va ieși la iveală.

SURSĂSamsung News