Știm data prezentării și data lansării lui Samsung Galaxy S21 FE

470
Stim data prezentarii si data lansarii lui Samsung Galaxy S21 FE
Sursa Foto: SamMobile.com

Luna trecută, am scris că Samsung vrea să anunțe Galaxy S21 FE în ianuarie la CES Las Vegas 2022. Detalii mai precise despre data prezentării oficiale și data lansării pe piață au apărut acum. Samsung va dezvălui smartphone-ul Samsung Galaxy S21 FE pe 4 ianuarie potrivit unei informații de la @jon_prosser. Smartphone-ul Fan Edition nu va avea o perioadă de precomandă, dar Samsung îl va lansa doar câteva zile mai târziu, pe 11 ianuarie.

Deși a fost amânat cu câteva luni, Galaxy S21 FE nu se va intersecta cu lansarea seriei Galaxy S22. Acesta din urmă va fi dezvăluită în februarie și va ajunge pe rafturi până la sfârșitul aceleiași luni, conform SamMobile. Și pentru seria Galaxy S22 au fost vehiculate mai multe date de lansare, acum se pare că lansarea în februarie este stabilită. Încă nu știm data exacta, probabil la începutul lunii februarie.

Samsung Galaxy S21 FE lansare pe 4 ianuarie și la vânzare din 11 ianuarie

Lansarea lui Samsung Galaxy S21 FE în ianuarie ar putea deruta proprietarii de Galaxy S21, care probabil nu au fost clienți Samsung de mult timp. S-ar putea să se gândească că „FE” reprezintă o continuare emblematică adecvată, asemănătoare unui dispozitiv din a doua ediție. La urma urmei, are un nume asemănător cu cel al flagship-ului lansat în ianuarie 2021.

Desigur, cei mai mulți dintre noi știm că dispozitivele FE aparțin segmentului de gamă medie superioară. Dar anul viitor vom aștepta o lună în plus pentru ca Samsung să dezvăluie trio-ul flagship Galaxy S22. Și oricât de confuză ar putea fi această lansare din ianuarie, motivul din spatele întârzierii lui Galaxy S21 FE este lipsa globală de semiconductori, mai degrabă decât o schemă calculată. Credem că Galaxy S21 FE va avea de luptat din greu pe piață, având în vedere perioada de lansare. Între lansarea din 4 ianuarie de la CES Las Vegas 2022 și lansarea seriei Galaxy S22 este o perioadă destul de scurtă de vânzări.

CES – Consumer Electronics Show este o expoziție de IT organizată anual în luna ianuarie în Las Vegas, SUA. Prima ediție a avut în anul 1967 în New York. Evenimentul găzduiește prezentări de produse și tehnologii noi din industria electronică de larg consum.

Modelul de bază Galaxy S21 este deja o propunere solidă alături de Galaxy S21 FE. În acest fel Samsung Galaxy S21 va fi foarte tentant pentru cei care vor să cumpere un smartphone premium ieftin de sărbători. În această situație a fost Galaxy S20 FE anul trecut foarte bine vândut cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de an. Dar, vom aștepta data de 4 ianuarie să vedem dacă Samsung Galaxy S21 FE ne va impresiona cu adevărat.