De Valentine’s Day 2018, Gear Sport cu o curea Swarovski gratuită

1412

Samsung Gear Sport vine acum cu o curea Swarovski gratuită (valoare normală este de 89 dolari), cu o ocazie mai specială: Ziua Îndrăgostiților 2018. Samsung Mobile USA spune că face o reducere de 50 de dolari pentru smartwatch-urilor și brățările de fitness – inclusiv pentru cele mai recente modele precum Samsung Gear Sport și Samsung Gear Fit 2.

Cu toate acestea, toate articolele wearables Samsung au fost disponibile pentru o reducere tot cu 50 de dolari și anul trecut, practic este aceeași ofertă de anul trecut. Ce este nou este faptul că, pentru o perioadă limitată de timp în zilele premergătoare Valentine’s Day 2018, Samsung oferă o curea Swarovski gratuită cu smartwatch-ul Gear Sport.

Cureaua Swarovski gratuită este un model care va fi oferit în culoarea rose gold – auriu trandafiriu – cu design dublu și peste 200 de cristale Swarovski individuale, costând în mod normal 89,99 $. Desigur, nu toată lumea este mare fan al cristalelor Swarovski, dar acest lucru ar putea fi cu siguranță un dar drăguț, pentru cineva la fel de drăguț.

Samsung Gear Sport este oferit în prezent pentru 249,99 dolari (în SUA), și puteți alege ca opțiuni de culoare, fie în negru, fie în albastru. Acesta nu este un ceas Android Wear, în schimb rulează propriul sistem de operare Samsung Tizen. Totuși, dispozitivul este compatibil cu majoritatea telefoanelor Android, precum și cu dispozitivele iPhone.

Samsung Galaxy Gear Sport este certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G pentru durabilitate, cu un display Super AMOLED de 1,2 inch și designul cadrului circular pentru o navigare ușoară, sunt factori care fac foarte tentant acest smartwatch.

MIL-STD-810G este un standard militar american foarte strict, impus unor dispozitive care sunt pasibile de a fi folosite de US Army. Dispozitivele certificate cu acest standard trebuie să treacă un test militar de 21 de condiții specifice de mediu, inclusiv, apă, temperaturi extreme, praf, șocuri, căderi și vibrații, presiune scăzută și altitudine mare.

Gear Sport este ultimul dintr-o gamă de dispozitive inteligente purtabile de la Samsung care sunt elegante, robuste și funcționale. Cu GPS încorporat și rezistență la apă de 5 ATM și monitorizarea înotului, cu monitorizarea ritmului cardiac în timp real și detectarea activității automată a activităților sportive, Gear Sport acoperă o gamă mare de sisteme de control a stării fizice.

SURSĂPhoneArena