Design-ul Galaxy S24 Ultra dezvăluit în cele mai recente fotografii

258
Design Galaxy S24 Ultra dezvaluit fotografii
Sursa foto: via phonandroid.com

Nu mai este cale de întoarcere, seria Galaxy S24 va fi lansată pe 17 ianuarie la San Jose în SUA. Evenimentul Galaxy Unpacked fiind organizat peste puțin mai mult de o lună, informațiile și fotografiile cu Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra sunt din abundență. Acum avem noi fotografii cu Galaxy S24 Ultra, pus lângă Galaxy S23 Ultra pentru comparație. Există schimbări vizibile între cele două.

Cu doar câteva zile în urmă, au apărut fotografii cu S24 Ultra. Fiind similare ceea ce știam deja, nu ne-au interesat în mod deosebit. Cu toate acestea, acum noile fotografii, via PhonAndroid, au scos la iveală detalii care nu erau vizibile în fotografiile anterioare. Cele dezvăluite de SamMobile au avantajul de a include Galaxy S23 Ultra pentru comparație și evidențiază clar diferențele.

În noile fotografii Galaxy S24 Ultra apare în culoarea argintie și se află în partea de jos, Galaxy S23 Ultra este în negru și în partea de sus. De data aceasta, deși modificările sunt subtile, sunt de netăgăduit. După cum se vede în fotografia folosită pentru a ilustra acest articol, S24 Ultra are 2 găuri în loc de una. Dacă unul este microfon, utilitatea celeilalte este deschisă interpretării. Poate fi un microfon menit să capteze și să reducă zgomotul ambiental în timpul apelurilor.

Sursă foto: SamMobile, via PhonAndroid

Alte două modificări notabile pot fi găsite în partea de jos a smartphone-ului. După ani de servicii bune și loiale, difuzorul cu plasă a făcut loc unui slot simplu. Desigur, este imposibil să judecăm calitatea sunetului în această etapă. De asemenea, rețineți că gaura prezentă chiar în stânga grilei lui S23 Ultra dispare la succesorul său. De asemenea, observăm că suprafața stiloului tactil S Pen este mai plată pe S24 Ultra. Din nou, va fi necesar să vedem în utilizare dacă acest lucru afectează cu adevărat ejectarea și introducerea instrumentului.

Samsung are birouri în 74 de țări. În martie 2023 compania Samsung Electronics avea 267.937 de angajați la nivel global. Samsung produce aproximativ 90% din componentele sale in-house, externalizează doar produsele periferice.

Ultimul detaliu care se observă este despre butoanele de volum și de pornire. Cele ale lui Samsung Galaxy S24 Ultra par puțin mai late decât cele ale predecesorului. E greu de sigur, dar avem impresia că sunt și mai plate, sau că ies în evidență mai puțin în orice caz. Trebuie doar să așteptăm câteva săptămâni înainte de a putea observa diferențele cu smartphone-ul în mână.

Suesă foto: SamMobile, via PhonAndroid