Noul design al Galaxy S24 Ultra dezvăluit în fotografii recente

303
Noul design al Galaxy S24 Ultra
Sursa foto: bgr.com

Conform mai multor informații din ultimul timp, Samsung va lansa seria Galaxy S24 la mijlocul lunii ianuarie. Trecerea la versiunea următoare a Galaxy S este o modalitate prin care Samsung își poate îmbunătăți rezultatele financiare. Profiturile diviziei mobile continuă să compenseze vânzările mai mici de cipuri din acest an. Samsung are nevoie de o lansare mai devreme a Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra pentru a concura mai bine cu seria iPhone 15. Sunt multe informații care indică că cele mai noi iPhone-uri Apple se vând foarte bine inclusiv în Coreea.

În baza celor scrise mai sus, apar tot mai multe zvonuri care detaliază noutățile pe care Samsung le-a pregătit pentru seria S24 și Galaxy S24 Ultra. Funcțiile AI încorporate ar putea fi printre principalele puncte de vânzare ale noilor telefoane. Sigur că vor și și alte bunătăți, atât la interior, cât și la exterior. Dar designul lui S24 Ultra ar putea convinge mai mulți cumpărători să se orienteze spre viitorul flagship Samsung. Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea primi o reproiectare mare cu un afișaj plat. Potrivit BGR, este o caracteristică pe care mulți oameni au cerut-o.

Samsung a fost primul care a debutat cu un afișaj curbat și totul a început cu seria Galaxy Note. Ulterior seria Note a fost înlocuită cu modelul Galaxy S Ultra. Lansat în urmă cu aproape un deceniu, Galaxy Note Edge avea o margine curbă. Era un design neobișnuit pentru acele vremuri. Câteva luni mai târziu, Samsung a lansat seria Galaxy S6 Edge cu afișaje curbate pe ambele părți. Acest lucru a oferit telefoanelor Galaxy S și Galaxy Note o identitate în anii următori.

În prezent Galaxy S23 Ultra este singurul telefon Samsung cu un afișaj cu margini curbate. Acum, aproape fiecare smartphone are un design cu ecran plat, așa că extinderea afișajului dincolo de margini nu are sens. Nu numai atât, dar marginile curbate din sticlă se sparg mai ușor.

Dovezile arheologice sugerează că fabricarea sticlei datează din cel puțin 3600 î.Hr. în Mesopotamia, Liban, Egipt și Siria. Cele mai vechi obiecte de sticlă cunoscute, de la mijlocul mileniului al treilea î.Hr., au fost mărgele.

Natura telefoanelor Galaxy S Ultra cu S-Pen încorporat obligă pe Samsung să respecte anumite elemente de design. Partea inferioară la Galaxy S23 Ultra trebuie să fie plată, deoarece stiloul se află în colțul din stânga jos. Nu se pot curba colțurile ecranului. Partea de sus și de jos trebuie să fie simetrice și, prin urmare, plate. Asta înseamnă că marginile telefonului trebuie să fie foarte ușor curbate sau deloc. Dar, după cum vedeți în aceste imagini, afișajul lui Galaxy S24 Ultra nu este curbat pe margini, are ecran plat.

Sursă foto: via Bgr

Nu este clar de unde a primit telefonul persoana care a postat imaginile. Dar dacă Samsung își propune să înceapă să vândă Galaxy S24 Ultra în ianuarie, probabil că testează dispozitivul în lumea reală. Cunoscutul leaker și specialist Samsun, Ice Universe, a confirmat că Galaxy S24 Ultra din aceste imagini este un dispozitiv real. Nu este un fals. Mai mult, Ice Universe a spus că această culoare a telefonului este auriu titan. Știm deja că S24 Ultra va avea rama laterală din titan.

Lăsând la o parte culorile, procesorul sau camerele, ecranul plat al lui Galaxy S24 Ultra este o mare bilă albă pentru Samsung. Asta înseamnă că Samsung a renunțat în sfârșit că ecranele curbate, folosite de tot mai puține companii în domeniul mobil.