Design inspirat din Galaxy S24 Ultra pe Galaxy Z Fold 6

141
Samsung Galaxy Z Fold 6 inspirat de Galaxy S24 Ultra
Sursa foto: via notebookcheck.net

Recent au apărut mai multe randări cu viitorul pliabil tip carte Galaxy Z Fold 6. La prima vedere nu pare o revizuire de design pentru viitorul Fold Samsung. În fotografiile apărute, gândite a reprezenta pe Fold 6, vedem un design care imită cumva pe Galaxy S24 Ultra în unele zone, dar mai mult sau mai puțin pare a menține amprenta relativ groasă și îngustă a lui Galaxy Z Fold 5.

@OnLeaks și SmartPrix, via Notebookcheck, ne oferă ceea ce ei cred că este o primă privire asupra Galaxy Z Fold 6. Acestea ar putea fi unul dintre cele trei smartphone-uri pliabile pe care Samsung le va lansa mai târziu anul acesta. Este vorba despre Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Fold 6 Ultra. Totuși, se pare că intră în calcul și un Galaxy Z Flip 6 FE. Pe scurt, Fold 6 prezentat de @OnLeaks nu seamănă deloc cu designul recent patentat de Samsung, care a provocat zvonuri despre o reproiectare completă.

Din ce vedem telefonul pare să fie un alt exercițiu de ajustare a marginilor factorului de formă al lui Galaxy Z Fold. În ultimii câțiva ani, Samsung a făcut ca fiecare telefon Galaxy Z Fold să fie puțin mai scurt și mai subțire decât ultimul. În plus, Galaxy Z Fold 5 este și primul din serie care reduce la minim decalajul dintre cele două părți. Se spune că Fold 6 este la fel de gros ca Fold 5, deschis are o grosime de 6,1 mm.

Sursa foto: via notebookcheck.net

Mai mult, @OnLeaks și SmartPrix susțin că telefonul măsoară 153,5 x 132,5 mm când este desfășurat. Din păcate, sursa nu a împărtășit grosimea în starea sa pliată, astfel nu îl putem compara cu alte modele Fold. Astfel, nu este clar ce grosime va avea noul Galaxy Z Fold când va fi închis, deși se poate deduce că va rămâne grosimea de 13,4 mm a lui Fold 5. Vă reamintim că Honor Magic V2 are o grosime de 4,7 mm când este deschis. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între cele două!

Honor, fondată ca sub-brand Huawei, este o companie majoritar de stat din China. Produce smartphone-uri, tablete și dispozitive similare, cum ar fi notebook-uri. Mai are în portofoliu dispozitive Smart Home, televizoare și dispozitive purtabile.

Aceste dimensiuni ar face Fold 6 cu 1,4 mm mai scurt și cu 2,6 mm mai lat decât predecesorul său. Astfel, următorul Fold va fi în continuare mult mai îngust decât concurenții săi, inclusiv Honor Magic V2 și OnePlus Open. Se presupune că, acestor modificări minore de dimensiune li se va alătura un șasiu mai pătrat, aducând astfel seria Galaxy Z Fold mai aproape de estetica lui Galaxy S24 Ultra.