Un nou design Google Weather pe telefoanele Samsung Galaxy

244
Un nou design Google Weather pe telefoanele Samsung Galaxy
Sursă foto: SamLover

Compania Google își îmbunătățește continuu aplicațiile stoc, astfel încât utilizatorii Android să poată folosi funcțiile cât mai eficient. Cu timpul, gigantul tech american a făcut mai multe modificări în ecosistemul său Android, fie că este vorba de îmbunătățiri majore ale software-ului sau de o creștere a funcționalităților. Compania de dezvoltare a introdus acum câteva modificări în UI în aplicația Google Weather.

Conform Samlover, care citează tipsterul Mishal Rahman, a scris că mai mulți utilizatori au confirmat sosirea noii interfețe de utilizare Google Weather. Aplicația meteo, care este blocată în aplicația Google pe telefoanele Samsung Galaxy și Android, are acum o nouă interfață de utilizator. Da, alte vremuri!

Google Weather revizuit pe telefoanele Samsung Galaxy

În noua interfață veți vedea mai multe modificări. De exemplu, cele trei vizualizări cu file înlocuite cu o vizualizare pentru “Azi”, “Mâine” și “Outlook” pe 10 zile. Odată cu aceasta, a sosit și o nouă funcție. Este vorba despre secțiunea „Acum” și prognoză orară “Avertismente de vreme”. Acesta va ajuta utilizatorii să verifice condițiile meteo înainte de a ieși din casă. În plus, odată cu noile modificări, compania a optimizat și aplicația și a făcut-o mai prietenoasă cu limbajul său de design Material You.

Sursă foto: SamLover

Toate aceste modificări sunt disponibile mai întâi pe dispozitivele Pixel, iar apoi vor fi disponibile pe toate celelalte dispozitive Android. Noile modificări ar fi trebuit să ajungă pe telefoane și tablete Samsung Galaxy. Deoarece această schimbare vine în aplicația meteo sub aplicația Google, există șanse mari ca aceasta să fie actualizată din partea serverului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor trebui să actualizeze nicio aplicație.

Cel mai puternic super calculator din lume este Frontier. A fost construit în 2022 de compania multinațională americană Hewlett Packard Enterprise în colaborare cu subsidiara sa Cray. Frontier are un total de 8.730.112 de nuclee!

Dacă doriți să utilizați aplicația meteo, trebuie doar să deschideți aplicația Google și să căutați vremea. Aici veți găsi câteva rezultate legate de vreme. Doar atingeți primul rezultat și vă va redirecționa către aplicație. Aici veți găsi toate informațiile despre vreme. Dacă nu ați primit schimbarea, ar trebui să încercați și să actualizați aplicația Google Weather la cea mai recentă versiune din Google Play.