Designul inovator al lui Samsung câștigă premiul Gear of the Year 2017

1147

Samsung a anunțat că a câștigat premiul Gear of the Year 2017 de la htxt.africa. Atunci când inovația și excelența, centrată pe oameni, nu sunt doar cuvinte aruncate în vânt, ci valori de bază în cadrul unei companii, rezultatele se văd în recunoașterea internațională și în premiile câștigate. În fiecare an, blogul tehnic htxt.africa adună experți, oameni obsedați de tehnică și electronică pentru a testa și premia diferite produse tehnologice.

Justin Hume, directorul de marketing la Samsung Africa de Sud, a spus: „Samsung nu are în vedere neapărat câștigarea unui premiu, dar modul în care abordăm fiecare produs face ca acel produs să fie un câștigător. Inovația este esențială pentru noi, la fel și oamenii care vor folosi produsele. Este întotdeauna o onoare să fim nominalizați și să câștigăm un premiu pentru unul dintre produsele noastre„.

Nu a fost doar un singur produs Samsung care a câștigat un premiu – în lupta cu alte mărci de top, Samsung a ieșit pe primul loc în șase categorii diferite.

În categoria smartphone-urilor de ultimă generație, Samsung Galaxy Note 8 a fost aleas de majoritatea cititorilor și experților care au votat pe htxt.africa ca fiind smartphone-ul preferat al anului 2017. În categoria Storage, Samsung SSD a fost votat în procent de 50,2% ca mod preferat de a stoca date, fișiere mass-media și divertisment. De asemenea, pentru stocare, Samsung a câștigat în categoria Business Storage pentru SSD-uri și micro-SD-uri.

SSD – solid-state drive, unitate cu cipuri. Este un dispozitiv de stocare a datelor care folosește memorii cu semiconductori. SSD-urile se deosebesc de unitățile HDD, prin aceea că SSD-urile folosesc numai microcipuri care rețin datele în memorii nevolatile, fără să aibă părți mobile.

Când vine vorba de tablete de afaceri, Samsung Galaxy Tab S3 a fost considerată a fi cea mai bună tabletă Android. Pentru smartphone-urile de afaceri, modelele Samsung Galaxy S8 și S8+ au fost nominalizate și premiate, iar faptul că au venit cu Samsung DeX a avut o influență uriașă asupra votării. Samsung Galaxy Note 8 a fost de asemenea preferat în rândul cititorilor, precum și Samsung Galaxy J4 un smartphone cu un raport specificații preț, foarte bun.

Samsung Electronics, a primit de asemenea Gear of the Year 2017, premiul pentru dispozitive wearables, alegătorii spunând că Samsung Gear Sport ca tracker de fitness și Samsung Gear S2 ca smartwatch, au fost cele mai bune în categoriile lor. Televizorul Samsung Q9F QLED a obținut peste 50% din voturi, câștigând la această categorie, nu numai pentru funcționalitatea incredibilă, ci și pentru gama profundă de culori.

SURSĂSamsung News