A apărut designul și unele specificații ale tabletei Galaxy View 2

819

Au apărut fotografii cu designul viitoarei tablete Samsung Galaxy View 2, fotografii publicate în exclusivitate de SamMobile. În 2015, Samsung a adus tableta de 18,4 inch Galaxy View pe piață. Galaxy View 2 va fi succesorul originalului Samsung Galaxy View. Aceasta nu este o tabletă foarte puternică și din ce se pare nici Galaxy View 2 nu va fi.

Varianta descoperită de SamMobile va fi destinată operatorului american de telefonie mobilă AT & T – lucru evidențiat prin branding-ul acestuia din spate. Dacă va exista și o versiune liberă de rețea care să fie lansată și pe alte piețe din întreaga lume, rămâne de văzut. Dar o variantă Wi-Fi este cu siguranță disponibilă. Din informațiile disponibile noua tabletă va avea un stand mai articulat în spate față de originalul Galaxy View. Acest lucru va face ca tastarea și utilizarea în viața de zi cu zi să fie mult mai convenabilă.

Galaxy View 2 cu o diagonală a ecranului de 17,5 inch

Samsung Galaxy View 2 a fost proiectată pentru a fi un pic mai compactă decât standardul Galaxy View. Tableta originală Galaxy View are un ecran de 18,4 inch. Galaxy View 2 va avea o diagonală mai mică – 17,5 inch (44,45 cm). De asemenea va veni cu un stand de basculare articulat care poate fi pus la 30° când este așezată și în poziție verticală când este deschis. Acest lucru îl face ideal pentru tastare deoarece întotdeauna se va afla într-un unghi ergonomic care aduce cu munca într-un birou de redactare.

Wi-Fi (Wireless-Fidelity) este o marcă comercială a Wi-Fi Alliance. În 1999, Wi-Fi Alliance s-a format ca o asociație comercială care deține marca comercială Wi-Fi, sub care sunt vândute majoritatea produselor. Wi-Fi utilizează un număr mare de brevete deținute de mai multe organizații diferite.

Samsung a scos de asemenea mânerul integrat care se găsește pe originalul Galaxy View. Motivul din spatele acestei mutări este neclar. Totuși, presupunem că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că Samsung Galaxy View 2 este puțin mai mică și, prin urmare, probabil mai practică. Există, de asemenea, o gaură în spatele noului stand, așa cum vedem în fotografii, care poate fi folosit pentru prinderea tabletei în timpul transportului.

Samsung Galaxy View 2 a apărut în baza de date Geekbench în luna ianuarie, având numărul modelului SM-T927A, cu un procesor Exynos 7885 și 3 GB de memorie RAM. A apărut acolo la câteva luni după ce unitatea a primit certificarea Bluetooth și Wi-Fi, sugerând că era în faza finală de dezvoltare. Au fost zvonuri că tableta va fi lansată la MWC 2019 Barcelona. Acum după apariția acestor randări, se pare că o lansare este iminentă.