Noi detalii despre Samsung Galaxy Fold 2 și opțiunile de culoare

742
Sursa Foto: @MaxWeinbach

Samsung Galaxy Fold 2 se va lansa alături de linia Galaxy Note 20 în acest an, în august. Mai multe detalii  despre telefonul pliabil, cum ar fi camerele foto și prețuri au ajuns recent online, ceea ce sugerează că va arăta similar cu originalul Galaxy Fold. Sigur că vor fi unele retușuri și îmbunătățiri la design și hardware.

Acum, conform unei informații de la 91Mobiles, Samsung Galaxy Fold 2 va ajunge în două culori noi: negru și maro. Acestea sunt culori noi, dar ar putea exista și alte opțiuni în timpul lansării, inclusiv cele în care a fost oferit Fold-ul original. Galaxy Fold 2 este în prezent în dezvoltare cu numărul de model SM-F916 și va fi disponibil cu 256GB stocare de bază.

Prețuri mai mici pe noile modele de Galaxy Fold 2

Succesorul lui Galaxy Fold are un nume de cod Win 2 sau Winner 2. Un alt model, Winner 2 5G se află și el în lucru. În timp ce identitatea exactă a acestor variante nu este clară în acest moment, Winner 2 ar putea corespunde presupusului Galaxy Fold Lite 4G. Potrivit lui Max Weinbach, se spune că acest model are un preț de 1.000 de euro. Este semnificativ mai ieftin în comparație cu prețul inițial aflat pe Samsung Galaxy Fold. Au fost și zvonuri care au dat un preț de aproximativ 850 de de euro!

În plus, Max Weinbach spune că ecranul nu va fi livrat cu sticlă ultra-subțire „Ultra-Thin-Glass”. Va avea în schimb un panou similar cu cel de la Galaxy Fold original. Galaxy Fold Lite 4G va folosi un cadru de aluminiu și corp de sticlă cu un ecran exterior considerabil mai mic, ceva similar cu Galaxy Z Flip. Sigur că momentan toate aceste informații sunt la nivel de zvon.

Violet este culoarea de la sfârșitul spectrului vizibil de lumină. Culorile violet și purpuriu au fost asociate mult timp cu regalitatea și măreția. Împărații Romei purtau togi purpurii, la fel ca și împărații bizantini. În timpul Evului Mediu, violetul a fost culoarea purtată de episcopi.

În ceea ce privește specificațiile, acest Galaxy Fold Lite 4G va avea un procesor Qualcomm. Cipset-ul Snapdragon 865 este asociat cu procesorul grafic GPU Adreno 650 și o stocare de 256GB. Va fi disponibil la nivel internațional, dar fără conectivitate 5G și va veni în opțiuni de culoare negru și violet. Oricum, până în luna august mai este destul timp și multe dintre aceste informații se mai pot schimba. Samsung poate să facă modificări mai multe în hardware-ul intern, modificări pe care le vom afla doar la apariția pe piață a noilor modele.