Noi detalii despre culorile lui Galaxy S10 și senzorul de amprente

1103

Samsung este foarte ocupat în ultimul timp având în vedere că în prima parte a anului viitor vor apărea Galaxy S10 și Galaxy X. Acum prin intermediul SamMobile, avem câteva noi detalii despre culorile lui Galaxy S10, senzorul de amprente și despre telefonul pliabil Galaxy X/F. Galaxy S10 se așteaptă să sosească în februarie 2019, probabil la MWC 2019 Barcelona. Varianta sa de 5G ar putea apărea în luna următoare odată cu Galaxy X/F, smartphone-ul pliabil.

Am scris cu ceva timp în urmă că Samsung va oferi trei modele de Galaxy S10. O variantă mai ieftină cu numărul de model SM-G970x este posibil să se numească Galaxy S10 Lite. Celelalte două vor fi opțiuni premium și vor avea numerele de model SM-G973x și SM-G975x.

Modelul Galaxy S10 va fi disponibil în alb, negru, galben și verde, unele dintre ele în finisaje gradient. Culorile verde și galben nu sunt nuanțe pe care le găsim de obicei pe telefoanele Samsung. Aceste culori nu vor fi disponibile pe toate piețele globale. Totuși, acestea vor fi cele patru opțiuni de culoare pe care le lansează Samsung cu Galaxy S10.

Da, unele dintre ele pot fi culori gradient. Samsung are obiceiul de a oferi mai multe opțiuni de culoare după o anumită perioadă de la prezentarea telefonului. Este posibil ca acest lucru să se întîmple cu gama Galaxy S10. Posibil ca variantele în culori mai exotice să meargă doar pe anumite piețe. Specificațiile vor rămâne la fel, doar costumele vor fi în altă culoare.

Telefonul pliabil Samsung Galaxy X/F va veni în negru și argintiu

Dincolo de culori, Galaxy S10, va fi și primul smartphone Samsung cu un senzor de amprentă digitală în display. Am scris recent că cel mai ieftin model Galaxy S10 va avea 64 GB de stocare internă. Același model va avea un senzor de amprentă montat pe lateral. Are sens, deoarece Samsung dorește să pună un preț mai competitiv acestui model entry-level din gama Galaxy S10. Astfel, trebuie să renunțe la anumite componente pentru a menține costul scăzut.

SamMobile este un site olandez dedicat furnizării de știri despre telefoanele mobile produse de Samsung. Nu este un site afiliat Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și alte dispozitive portabile Samsung. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung.

Modelele SM-G973x și SM-G975x vor avea un afișaj de 5,8 inch și respectiv 6,44 inch. Ambele modele premium vor avea un senzor de amprentă digitală. Modelul mai mic și mai ieftin, SM-G970x are de asemenea un afișaj de 5,8 inch posibil plat, dar nu va avea această componentă biometrică în display.

Tot de la SamMobile, aflăm în exclusivitate anumite informații despre smartphone-ul pliabil Galaxy X. Acesta va avea numărul de model SM-F900U și va fi disponibil cu stocare internă de 512 GB. Avem și numerele de model pentru variantele europene și asiatice ale acestui dispozitiv – SM-F900F respectiv SM-F900N. Samsung va lansa acest dispozitiv în toată lumea și va fi disponibil în argintiu și negru.