Au apărut noi detalii despre seria Samsung Galaxy S22

473
Au aparut noi detalii despre seria Samsung Galaxy S22
Sursa Foto: giga.de

Telefoanele din seria Samsung Galaxy S22 vor sosi în curând și le așteptăm cu nerăbdare. Ne așteptăm la o lansare la începutul anului viitor cu mult înainte de a primi noile telefoane pliabile. Datorită lui @_snoopytech_ de pe Twitter, acum am aflat câteva specificații pentru toate variantele de Galaxy S22.

Până acum, am primit o mulțime de informații despre acest trio de telefoane și mai multe continuă să vină. Programul de lansare a telefoanelor emblematice Samsung a fost ciudat în ultimul timp, deoarece compania a modificat data lansării seriei Galaxy S și a lansat telefoane pliabile în locul seriei Galaxy Note. Acum avem noi detalii despre seria Samsung Galaxy S22.

Prin intermediul AndroidHeadlines, avea câteva informații utile despre aceste smartphone-uri din seria Galaxy S22. Știm câtă memorie RAM, spațiu de stocare și opțiuni de culoare ar putea avea aceste telefoane. Modelul de bază Galaxy S22 va veni cu 8 sau 12GB de memorie RAM și 128 / 256GB spațiu de stocare. Culorile sunt roz auriu, verde, negru și alb.

Seria Samsung Galaxy S22: Galaxy S21 Ultra poate veni cu 1TB stocare

Samsung Galaxy S22+, se pare că va avea aceeași memorie RAM, stocare și opțiuni de culoare ca modelul de bază. Galaxy S22 Ultra este cel care aduce diferențe la RAM, stocare și culori. Va exista un model cu 12GB de RAM și 128GB spațiu de stocare și unul cu 12GB RAM cu 256GB stocare. Modelul de top va avea 16GB RAM și 512GB spațiu de stocare. Sunt informații și despre o variantă cu 1TB stocare, dar la nivel de zvon. Culorile vor fi roșu închis, negru și alb.

Albul a fost asociat dintotdeauna cu puritatea si inocenta, dar simbolistica acestei non-culori este mult mai extinsă. Albul este relaxant, dar, în același timp, energizant și sugerează luxul prin simplitate. Este culoarea sacră a papalității.

Modelul de bază din seria Samsung Galaxy S22 va avea un afișaj de 6,02 inch (15,29 centimetri) și rezoluție FHD+ sau QHD+. Modelele mai mici vor avea un ecran plat. Procesorul Snapdragon 8 Gen 1, cât și Exynos 2200 vor fi pe toate cele trei modele. Bateria la Galaxy S22 este de 3.700mAh și nu va lipsi certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf. Această certificare va fi pe toată seria Galaxy S22.

Se zvonește că Galaxy S22+ va avea un afișaj de 6,55 inch (16,64 centimetri), rezoluție QHD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Bateria pe modelul mijlociu va fi de 4.700mAh. Ne așteptăm la încărcare rapidă de 25W pe cele trei modele din seria Smasung Galaxy S22.

Galaxy S22 Ultra va avea un ecran de 6,8 inch (17,27 cm) cu margini curbate. Sunt informații că va avea o rată de actualizare variabilă de 120Hz. De asemenea, se așteaptă ca Galaxy S22 Ultra să aibă o baterie de 5.000mAh.