Samsung DeX Pad în curând cu suport dual monitor

1973

Samsung DeX Pad va primi în curând un suport dual monitor, posibil după lansarea lui Galaxy Tab S4, potrivit ultimelor informații. Se așteaptă ca tableta să fie prezentată la sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie, la puțin timp după apariția smartphone-lui Galaxy Note 9, recent confirmat.

Dock-ul Samsung DeX vă permite să conectați telefonul Galaxy la un monitor, o tastatură și un mouse pentru o experiență asemănătoare PC-ului. Iar dacă monitorul nu are suficient spațiu pe ecran, Samsung aduce în plus încă un ecran. Există și un accesoriu destinat să permită utilizatorilor Samsung Galaxy Tab S4 să profite de tabletă, ca un al doilea monitor, – un Cover Book. Accesoriul, despre care se știe deja de ceva timp, va facilita utilizatorilor să folosească tableta pentru o vizionare mai bună.

Samsung Galaxy Tab S4 va susține DeX, iar Samsung va adăuga opțiunea de a folosi afișajul tabletei ca al doilea monitor atunci când este conectat la DeX. Același lucru, dual-monitor, va funcționa și cu telefoanele compatibile cu DeX-ul de la Samsung. Pentru a permite utilizatorilor să transforme Galaxy Tab S4 într-un al doilea monitor, Samsung intenționează de asemenea să îmbunătățească stația de andocare DeX Pad cu această caracteristică specifică. Modul dual de monitorizare va fi adăugat la Samsung DeX în același timp când tableta Galaxy Tab S4 va deveni oficială, deși informațiile încă nu au fost confirmate de compania Samsung.

Firește, un ecran de tabletă va fi mai potrivit în modul monitor dual, deoarece este considerabil mai mare decât ecranul telefonului. Cu toate acestea, nu știm momentan modul exact în care monitorul dual funcționează cu o tabletă. Nici în forma originală, nici noul DeX Pad nu ar putea lucra cu o tabletă pentru o vizionare adecvată, astfel încât este posibil ca Samsung să aștepte ca utilizatorii să cumpere un Cover Book, care va fi lansată alături de Galaxy Tab S4.

IFA Berlin este una dintre cele mai vechi expoziții industriale din Germania, o expoziție de electronice destinată consumatorilor individuali. Prima ediție a avut loc în anul 1924, astăzi este una dintre cele mai importante târguri de comerț din lume și cel mai mare din Europa. 1.805 expozanți au participat la IFA Berlin 2017.

DeX a învățat câteva trucuri cu actualizarea Android 8.0 Oreo, iar cea mai utilă dintre acestea a fost capacitatea de a utiliza ecranul telefonului ca trackpad. Adăugarea opțiunii de a utiliza telefonul sau tableta conectată ca afișaj separat pare a fi următorul pas logic. Samsung Galaxy Tab S4 se așteaptă să fie prezentată la IFA 2018 la Berlin și credem că va fi lansată și o actualizare de software pentru gama Galaxy S și Note, cam tot în aceeași perioadă, pentru a adăuga suport dual monitor.

SURSĂSamMobile